≫ 

Strahota uživo, Milorad se uključio u program i zapretio da će ubiti ženu i ćerku: Želim to iz srca da uradim

Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, voditeljka je zapitala da li je svestan izgovorenih reči i da govori u živom programu

  • 68
nasilje, porodica, hepi Foto: Printskrin/TV Hepi

Tokom emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio kao Milorad i koji kasnije priveden u prostorije PU Kraljevo, izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku".

- Mislim ozbiljno da to uradim, odem u policiju i kažem: "E, sad je nasilje" - naveo je čovek.

Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, voditeljka je zapitala da li je svestan izgovorenih reči i da govori u živom programu.

- Nikad u životu nisam udario. Zvale su policiju za nasilje u porodici i isterale me iz mog stana. Sad sam u staračkom domu, molio sam da me prime - rekao je i dodao:

- Želim to iz srca da uradim, ozbiljno to razmišljam da uradim. Ali ako ubijem ženu, ćerka će jedva da dočeka da proda stan, pa bi radije obe ubio.

Rekao je da je svestan svojih reči i da bi to uradio zbog nepravde.

- To je moj stan, ja sam ga dobio od toplane. Isterale su me iz mog stana. Kleo sam ćerku da umre na porođaju. Ona ne može da ostane trduna, ne da onaj gore da se skotovi razmnožavaju.

Dr Mina Zirojević iz institut za uporedno pravo najpre je rekla da je šokirana izjavom.

- Snimak proslediti nadležnom javnom tužilaštvu i ide se u procesnu radnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pierre

    3. februar 2022 | 18:01

    Nista ne boli vise od nepravde! Ovi u studiju da ne izigravaju pametne ,jer nisu bas ! Ovako nesto niko ne izjavljuje iz obesti ,kao prvo,a kao drugo ,covek smatra da nema vise nista da izgubi ,i da je vec mrtav .To su najopasnije situacije , i sudije su ti koji doprinose ovakvim slucajevima, jer donose cesto totalno bezsmislane odluke !

  • Nenad

    3. februar 2022 | 20:11

    Ovaj covek je doziveo ponizenje od svojih najblizih zato i tako reaguje

  • Roki

    3. februar 2022 | 18:08

    Zamislte, radite ,jedva cekate da dodjete kuci ,kad u kuci sedi zena sva plava. Naravno,prebio je svaler,jer neradi po planu. Covek ,iznenadjen,pita sta ti je bilo?ona skoci,uzmme telefon i pozove policiju. Policija naravno,brzo dodje, i zena ,plava ,prebijena pokaze na muza. On u soku. policija ga strpa u maricu, odvedu u policiju, strpaju u pritvor,i od tog casa pocinje za njega horor-zivota. Kako ce on jadnik da dokaze, da nije vinovnik tog ludila,vec zrtva. I kome da se obrati za pomoc????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA