≫ 

Udario kolima u kafanu u Apatinu, pa pobegao: Vlasnik zatekao rupu u zidu i razbacan inventar

On je pozvao građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi koja je izazvala ovu nesreću i pobegla, obrate policijskoj stanici

  • 1

Nepoznati vozač udario je juče automobilom u ugostiteljski objekat „Ruža Rumena“ u Apatinu koji se nalazi na parkingu – u prolazu ka esovima, i nakon toga pobegao ostavljajući iza sebe štetu.

Pričinjena je veća materijalna šteta, ali povređenih na sreću nije bilo. S. J., vlasnik ugostiteljskog objekta, kaže da je dolaskom na posao zatekao rupu na zidu i razbacan inventar, prenosi Radio Dunav.

- Na svu sreću objekat je zatvoren tokom prepodnevnih sati, pa smo za nevolju saznali tek dolaskom na posao, oko podneva kada inače otvaramo kafanu. Pozvali smo i policiju da obavi uviđaj, jer šteta nije mala - kaže Jovanić.

On je pozvao građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi koja je izazvala ovu nesreću i pobegla, obrate policijskoj stanici.

Video: Kolima lomio izloge: Sin ubijenog Cunera napravio haos u centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA