Oglasila se majka iz Kruševca i poručila sinu: Aleksa, ako ne budem znala gde si, znaš gde je tvoj dom

Olivera nakon svega želi javno da mu poruči da mu "želi svu sreću ovoga sveta, da ostvari svoje planove i ciljeve"

  • 70
Aleksa Stanković Foto: Pink.rs

Momak Aleksa Stanković (21) koga je cela Srbija tražila 42 dana i dalje odbija da se javi majci Oliveri koja sada ima jasnu poruku za njega: "On zna koliko ga volim i želim da mu poručim da iako ne budem znala gde je, on zna gde sam ja ".

- Sin me još nije pozvao. Preneli su mi ćerka i sin da im je Aleksa rekao da se slobodno šetao gradom. Da je išao u restorane, prodavnice, kafiće i da je drugu dozu vakcine primio u Beogradu. Rekao im je da nije imao pojma da ga neko traži - kaže za Telegraf. rs Olivera Stanković.

Aleksa Stanković Kanada Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Nakon svega želi javno da mu poruči da mu "želi svu sreću ovoga sveta, da ostvari svoje planove i ciljeve".

- Aleksa, uvek sam bila uz tebe i biću i dalje. Mnogo te volim. Ako ne budem znala gde si ti, uvek znaš gde sam ja i dobrodošao si u svoj dom - kaže majka.

Stanković je nađen u sredu u uveče u stanu na Vračaru koji je iznajmljivao po danu. Policija je razvalila vrata kako bi došla do njega. On se na saslušanju pravdao "da je majci rekao da odlazi od kuće i da nije znao da ga cela Srbija traži". Kako je inspektorima rekao, plan mu je bio da ode u Kanadu kako bi se zaposlio, ali nije otkrio razlog zbog čega odbija kontak sa majkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    11. februar 2022 | 14:31

    Sramno je njegovo ponašanje još sramnije vas koji ga podržavate. Ocigledno i vi kao i on poštujete svoje roditelje. Sta god i kako god bilo mogao je samo reci da je dobro. Nema opravdanja.

  • ime

    11. februar 2022 | 14:29

    Iz nekog razloga je i otisao tako i samo ostavio poruku, ugasio telefon i nije hteo da bude nadjen tj nije hteo da ima bilo sta sa majkom. Kako, zasto, znaju njih dvoje

  • Bajka

    11. februar 2022 | 15:21

    Motka iz raja izašla. Podrška za majku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA