≫ 

"Žalosno": Žene prelaze na crveno sa decom u Novom Sadu, još i viču na vozače

Njima su u susret išla vozila koja su imala prolaz, a žene su na taj način dovele mališane u ozbiljnu opasnost

  • 11
pešački prelaz Printscreen: YouTube/UTV. Новости Уфы и Башкирии

Neverovatna situacija, ali ona koja se, nažalost, sve češće dešava u saobraćaju širom Srbije, zabeležena je ove večeri u Novom Sadu.

Naime, u Ulici cara Dušana, snimljene su dve žene koje su prevodile decu na crveno svetlo dok su im automobili išli u susret.

Tom prilikom su, umesto da se vrate i sačekaju da se zeleno svetlo na semaforu uključi za pešake, vikale na vozače u kolima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Posle dete kada pretrči na crveno i ne daj Bože strada, kriv vozač. A mama ga uči da prelazi na crveno. Žalosno. I Bože sačuvaj svu dečicu - jedan je od komentara na društvenoj mreži Instagram gde je objavljen video.

- Napisati im kaznu da im više ne padne na pamet da tako nešto urade.... A kazna u vidu društveno-korisnog rada, tipa godinu dana da stoje ispred vrtića ili škole i prevode decu na semaforu kad je zeleno za pešake - napisao je drugi.

Video: Majka pretrčava ulicu kod Hrama: Nosi dete u naručju, pešački joj pred nosem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    15. februar 2022 | 02:58

    Strašno, pre par dana bila sam na Bul Kralja Aleksandra uveče i videla stariju gospodju (verovatno baka) sa devojčicom od 2-3 godine koja je prelazila na crveno svetlo, viknula sam na nju da ne prelazi a ona mi je odgovorila da mora da predje jer tu nema zelenog za pešake, medjutim ima ga ali se malo duže čeka. Izgrdila sam je što prelazi na crveno i da to ne radi pogotovo što ugrožava to malo dete. U medjuvremenu, pošto se zaustavila na ostrvu na sredini bulevara, tramvaj je jako zvonio još iz daljine i čak se zaustavio pored njih dve iako je imao zeleno svetlo jer se čovek uplašio da može da ih udari koliko su bile blizu šina! Ona mi je bezobrazno odgovorila: to je moje dete, šta tebe briga za moje dete! Ja sam joj odgovorila da me je briga za dete i da me je briga za bilo koje dete! Eto tako se, nažalost, dešavaju nesreće a čak i u ovakvim slučajevima se posle krive vozači! Užas koliko neodgovornosti ove gospodje!

  • Oni

    15. februar 2022 | 05:44

    Trebalo bi da se uvede ozbiljan konzilijum psihijatara koji u nekoliko navrata razgovaraju sa buducim roditeljima, probajuci da im objasne svet o roditeljstvu koja je to odgovornost

  • Strim

    15. februar 2022 | 05:42

    Dosli kurta i murta u gradove. Niko im ne brani problem je sto ljudi iz manjih mesta misle kad dodju u grad da mogu da se ponasaju kao u svom selu umesto da se prilagode zivotu u gradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA