Ovako je vojnik Đorđe smislio nestvarnu prosidbu za Milicu: Upoznali se preko Fejsbuka, a sada čekaju bebu

Ova predivna priča počela je prošle godine, kada su se Đorđe i Milica upoznali preko Fejsbuka, ni ne sluteći da će se vrlo brzo zaljubiti jedno u drugo

  • 2

Ništa nije teško kad se voli. Bar ne bi trebalo da bude. Tako je Đorđe (29) za samo dva dana osmislio prosidbu kao iz bajke za svoju Milicu (27), o kojoj je brujala cela Srbija. A ona je njemu uzvratila "DA" punim srcem. Kroz razgovor smo saznali da kuca i još jedno malo, u stomaku, kruna Đorđeve i Miličine ljubavi.

Ova predivna priča počela je prošle godine, kada su se Đorđe i Milica upoznali preko Fejsbuka, ni ne sluteći da će se vrlo brzo zaljubiti jedno u drugo.

- Mi smo se upoznali preko Fejsbuka i onda smo se 15 dana dopisivali, saznajući polako sve više jedno o drugom. Milica je iz Bojnika pored Leskovca, a radi u Beogradu kao vaspitačica. Pošto je ona u Beogradu, a ja iz Surdulice, dogovorili smo da se vidimo na pola puta, u Leskovcu. Tu smo se prvi put upoznali uživo - priča nam Đorđe Milošević.

Danas pamti ne samo datum susreta, već i tačno vreme. Bilo je to, kaže, 10. maja prošle godine u 15.25. Ugledao je Milicu i odmah zavoleo njen stidljiv pogled koji je oborila dole i milo se nasmejala.

- Nisam imao tremu. Ipak sam ja vojnik - kaže nam kroz osmeh, ali priznaje da se odmah zaljubio.

Kao u svakoj pravoj ljubavi, njihov odnos je dalje tekao lagano. Nisu smetali ni kilometri razdaljine. Njihova ljubav se razvijala i bila sve jača, i Đorđe nije hteo više da čeka. Vojnički je presekao i za samo dva dana organizovao prosidbu kao iz bajke.

Uz pomoć prijatelja i njegovog brata osmislio je da iznad crkve u Vladičinom Hanu, gde je zaprosio Milicu, proleti dron sa natpisom "Udaj se za mene". Istovremeno, na platou crkve postavio je cveće i balone u obliku srca, a nije izostala ni podrška prijatelja, koji su u suzama radosnica ispratili nestvarno lepu i dirljivu scenu.

- Milica ništa nije slutila. Iznenađenje je uspelo. Tek posle sat vremena postala je svesna šta se odigralo i bila je presrećna - ponosno dodaje Đorđe.

A na pitanje kada će venčanje, Đorđe kaže "uskoro", ali ne žuri.

- Milica je drugi mesec trudnoće i polako ćemo sve organizovati. Moj cilj je ispunjen, ona je srećna i zna da bih za nju učinio sve - poručuje na kraju vojnik mekog srca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA