≫ 

Vatra im je sve uništila do temelja: Porodicu kojoj je izgoreo restoran u Mrčajevcima pogledala sreća

Za kratko vreme ugostiteljski objekat "Erić" koji je izgoreo do temelja, pokušava ponovo da stane na noge i otvori vrata za posetioce

  • 0
mrčajevci, restoran Foto RINA

U požaru koji je zahvatio ugostiteljski objekat u Mrčajevcima, na Ibarskoj magistrali, pre samo mesec dana izgoreo do temelja. Vatrena stigija progutala je celu zgradu građenu od drveta za za manje od jednog sata. U gašenju požara učestvovalo je deset vatrogasaca, ali borba je bila uzaludna.

- U trenutku požara ja sam bila u objektu ali ništa nisam primetila. U restoranu je bilo i nekoliko gostiju koji takođe nisu ništa primetili. Samo je u jednom trenutku ušla komšinica koja je vrišteći rekla da restoran gori - rekla je za RINU, snaha vlasnika eto domaćinstva Nevena Erić.

Za kratko vreme ugostiteljski objekat "Erić" koji je izgoreo do temelja, pokušava ponovo da stane na noge i otvori vrata za posetioce.

- Naša "Etno kuća Erić" uz pomoć i podršku dobrih ljudi ponovo je stala hrabro na svoje noge. Da bi ostala na nogama i da bismo obnovili deo koji je izgoreo molimo Vas da nas zapratite na našem instagram i fejsbuk profilu @etno_kuca_eric i da delite našu priču sa Vašim prijateljima da bi saznali da smo nastavili sa radom i da ponovo budu gosti restorana "Erić". Pratite nas i uživajte u specijalitetima i novim ambijentima koje pripremamo za Vas iž - kaže se u objavi koja je postavljena na društvenim mrežama.

Video: Zapalio kuću i pobegao: Pogledajte mesto požara u romskom naselju u Mirijevu i reakciju meštana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA