≫ 

Četvrti dan potrage za Ksenijom koja je nestala na Petrovaradinu: Apeli se šire i društvenim mrežama

Ksenija se i dalje vodi kao nestala osoba bez obzira na to što postoji osnov sumnje da je skočila sa Varadinskog mosta

  • 0
Ksenija Lukić, nestala, Novi Sad Foto: Facebook/Ksenija Lukić, Nikola Tomić

Ronioci specijalne jedinice žandarmerije već četvrti dan krstare Dunavom kod Novog Sada u potrazi za nestalom Ksenijom Lukić (30) i trenutno pretražuju terene nizvodno od Žeželjevog mosta uz plažu Oficirac, vikend naselje Subić i potez kod Udruženja sportskih ribolovaca ’’Šaran’’ u Petrovaradinu.

Potraga za Ksenijom proširila se i na društvene mreže gde porodica i prijatelji nestale devojke mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave njima ili policiji.

Ksenijina sestra je ranije za naš portal rekla da se pre nestanka Ksenija posvađala sa dečkom, a da je potom pobegla od njega. Iz vida ju je, kako se kaže, izgubio na mostu.

- To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak nije želeo da komunicira sa nama - rekla je za Telegraf.rs Ksenijina sestra.

Ona je dodala i da je njenoj porodici policija juče ujutru javila da je jedna osoba skočila sa mosta, kao i da policija traga za telom, tako da i Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je u pitanju ona ili ipak neko drugi.

Podsetimo, Ksenija je nestala u noći između petka i subote oko pola četiri posle ponoći nakon svađe sa momkom Aleksandrom S. (42) na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Video: Sav užas požara u Obrenovcu: Nestale radnice nema, vatrogasci još na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA