≫ 

Divne vesti: Milena (25) posle 4 sina, rodila i ćerkicu

Vuk, Aleksej, Pavle i Dimitrije dobili mlađu sestru, bilo im je čudno što je beba tako mala

  • 11

Lepe vesti stižu iz milanovačkog porodilišta. Dvadesetpetogodišnja Milena Erić Pantelić iz Gornjeg Milanovca postala je mama peti put, donevši na svet devojčicu Iskru. Iskra je rođena 2. marta, kao najlepši poklon svojoj braći: Vuku, Aleksi, Pavlu i Dimitriju.

U porodicu Pantelić iz Gornjeg Milanovca, stigao je sedmi član. Sada su ona bašta sa sedam ruža, o kojoj je pisao naš pesnik Dobrica Erić, Milenin deda, piše GM Press.

Milena je prvi put postala mama sa samo 19 godina i od tada ja posvećena toj najlepšoj ulozi i bezuslovnoj ljubavi prema svojoj deci. A nije mala stvar dobiti sestru, čija je uloga veoma važna u odrastanju.

Braća su juče dolazila da je vide i jedva čekaju da stignemo kući. Bilo im je čudno što je toliko mala. Svi su spremni i očekuju nas kod kuće i babe i dede. Priželjkivala sam devojčicu i veoma sam srećna, jer je sve prošlo kako treba – rekla je Milena.

Sada opet novi početak, prvi mesec, prvi osmeh, zubić i pokrivanje noću, uz podršku svih članova porodice. Ali, nema lepšeg trenutka od onog kada beba i mama dođu iz porodilišta, “kao da to nije ništa”.

Prema rečima dr Dragana Perišića, načelnika odeljenja Službe za akušerstvo i ginekologiju Opšte bolnice, porođaj je obavljen prirodnim putem.

- Što bi se reklo, porođaj za poželeti. Milena je mlada majka, ali već ima iskustva, odmah je znala kako da prihvati bebu, mi smo samo malo asistirali. Beba je napredna, ona i mama su dobro – rekao je dr Perišić.

Inače, od početka godine, u milanovačkom porodilištu rođeno je 56 beba, što odgovara proseku od prošle godine. U porodilištu se nadaju da će ta brojka ove godine biti veća i da će podsticaji države u cilju povećanja nataliteta, za prvo, drugo i treće dete dati rezultate.

Video: Maja sa 11 dece živi nadomak Kraljeva: Kad treba da se čisti, za 5 minuta kuća zablista

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimiki

    4. mart 2022 | 17:51

    Takve vesti nam servirajte! Nek je živa i zdrava! Živeli 🥂🥂🥂

  • ceca

    4. mart 2022 | 17:51

    Svaka ti cast!Cestitam od srca

  • Sasa

    4. mart 2022 | 18:08

    Oooo radosti😊😊😊Nek vam Bog svima podari srece i zdravlja. Vi ste pravi heroju. Puna kuca srece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA