Preminula je hrabra Sanja: Govorila je koliko voli da živi i da je najviše boli što neće imati decu

- Hoću da se izborim sa ovom bolešću, jer toliko toga imam da vidim, saznam, osetim. Neću odustati - govorila je Sanja

  • 3
Sanja Ivanović Foto: bujanovacke.co.rs

Sanja Ivanović (29), hrabra devojka iz Božinjevca kod Bujanovca, koja se nekoliko godina borila sa tumorom grlića materice, preminula je jutros u svom selu.

Kako su za Bujanovačke potvrdili članovi porodice, njeno srce prestalo je da kuca u 7 sati, a nekoliko dana unazad njeno zdravstveno stanje se naglo pogoršalo.

Borba ove dvadesetosmogodišnje devojke trajala je skoro tri godine. Nikada nije posustala jer se nadala da će šetati ulicama sa osmehom na licu i da će biti sa svojom porodicom koja joj daje snagu da prebrodi teške dane i da na tren zaboravi na bolove.

- Volim život, volim da živim, volim da se smejem,volim društvo i kada sam saznala dijagnozu imala sam utisak da mi se srušio ceo svet. Najviše boli saznanje da nikada neću moći da rodim dete i da se ostvarim u ulozi majke - pričala je kroz suze Sanja.

Ova vredna devojka koja je pre bolesti čuvala decu u inostranstvu, koja obožava šešire i duge šetnje u prirodi, koja se veselila svakom novom danu odjednom je “ vezana za krevet“.

- Ponekad je baš teško, ne podnosim patnju koju vidim u očima svojih najbližih. Hoću da se izborim sa ovom bolešću, jer toliko toga imam da vidim, saznam, osetim. Neću odustati - bodrila je sebe Sanja.

Prošle godine pokrenuta je akcija prikupljanja pomoći za njeno lečenje, na koje nije stigla da ode.

Sanja Ivanović biće sahranjena u ponedeljak 7. marta na lokalnom groblju u 14 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    6. mart 2022 | 21:28

    Tuga do bola, nek te andjeli cuvaju ceri, koji je ovo udar na roditelje, nista teze dozivet da moras dete sagranit a treba po redu da ide. Saucesce porodici i familiji.

  • Miroslav

    6. mart 2022 | 22:03

    NEKA TE ANDJELI CUVAJU.

  • AAT

    6. mart 2022 | 23:45

    Putuj s’ andjelima lepa Sanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA