≫ 

Brat preminule doktorke Ane iz Paraćina: Juče smo bili sa njom i pričali, jutros su javili da je umrla

Dragan kaže da se oseća loše nakon dve godine "pakla" i da ovo može da naškodi njegovom zdravlju jer boluje od multipleskleroze

  • 8
Dr Ana Jaćimović Foto: Privatna arhiva

Doktorka Ana Jaćimović iz Paraćina koja je bolovala od karcinoma debelog creva, sa metastatskim promenama, danas je  preminula, saznaje Telegraf.rs.

Njen brat Dragan kaže da je Ana bila "duša od čoveka", i da je kao doktorka pomagala svojim pacijentima. Kako kaže, već sinoć se znalo da neće preživeti.

- Juče smo išlu u privatnu kliniku da je vidimo, doktorka nas je zvala. Verovatno je znala da više nema snage da se bori. Bili smo sa njom i pričali. Međutim, jutros su nas pozvali i rekli su nam da je preminula - priča potresno Dragan.

On kaže da su se pripremali da je vode na operaciju u Nemačkoj, međutim, prema njegovim rečima korona je zakomplikovala njeno zdravlje.

- Dobila je koronu, pa je to ubrzalo njenu bolest. Proširilo se na pluća i ona se ugušila. Vidimo da pare ne vrede ništa. Da ne mogu da spasu glavu - kaže Dragan.

Dragan kaže da se oseća jako teško nakon dve godine "pakla" i da ovo može da naškodi njegovom zdravlju jer boluje od multipleskleroze.

Podsetimo, Ana se od februara prošle godine borila sa teškom dijagnozom. Od avgusta joj se zakomplikovalo stanje, jer se bolest proširila i imala je metastaze po stomaku, mokraćnim putevima, plućima.

Zbog svega toga počeli su da joj otkazuju jetra i desni bubreg, zbog čega joj je bila ugrađena bubrežna sonda i hepatobilijarni dren koji je nosila mesecima.

Video: Marš na Drinu za doktora Lazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. mart 2022 | 12:06

    UVEK DOBRI ODLAZE ANDJELI SA VAMA 🙏🙏🙏🙏 SAUČEŠĆE PORODICI I FAMILIJI 😢😢😢😢

  • DjaneRomane

    9. mart 2022 | 12:34

    Rano je otisla. Tragedija velika zalost. Daj boze ako postoji Raj da je tamo

  • jiji

    9. mart 2022 | 12:51

    Da li razmisljate o tome da neko upravo lezi po bolnicama i boluje od iste bolesti, a ovaj clanak tim ljudima ne donosi nista dobro! Samo da se potresu jos vise i da im nada potone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA