≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 12. mart 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 20
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 12. mart 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Stanković održao lekciju Kataiju kada je napuštao teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatokosa

    11. mart 2022 | 20:35

    Ceo svet treba da se plaši bioterorizma, ali ne zbog Ruske Federacije. SZO da iznese u javnost registar svih laboratorija koje su uspostavljene na teritorijama stranih država , a finansirane od strane SAD ili bilo koje neformalne organizacije. Ovo je sasvim posebno pitanje I ne posmateam ga u kontekstu sukoba na teritoriji Ukrajine. Ovo je u kontekstu aktuelne pandemije, I pretećih drugih pošast koje se mogu stvoriti takvim projektima.

  • JA

    11. mart 2022 | 20:55

    Zelenski je pozvao dobrovoljce iz celog sveta. Putinu ce doci u pomoc Arapi. Za svaki potez treba dobro razmisliti,3 puta meriti jednom seci. Zelenski se zaigrao.

  • Poglavar

    11. mart 2022 | 21:11

    SZO poziva Ukraince da unisti americke biolaboratorije. Sada shvatam sta nam je za zdravlje znacio Tito. Nije tada SZO zapovedala cije vakcine deca da primaju. Sta sada ovaj poziv znaci. Unistenje zbog opasnosti ili sakrivanje dokaza protiv Amerike. Vucicu gradi nase naucne ustanove koji ce praviti lekove za nas narod, tada cete biti pravi srpski Tito.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA