≫ 

Traži se misteriozni V. koji je u Srpskom narodnom pozorištu izgubio ljubav: Njegova ceduljica sve govori

- Kad te sanjam, noći su mi plave. Kad te grlim, jutro duže traje - piše na ceduljici

  • 2
Ljubavno pismo Foto: Pixabay

Srpsko narodno pozorište objavilo je 10. marta neobičan apel. Naime, kako navode, noć pre u garderobi su pronašli krst i papir sa nimalo naivnom ljubavnom porukom. U potpisu stoji kratko i jasno: V.

- Kad te sanjam, noći su mi plave. Kad te grlim, jutro duže traje - piše na ceduljici.

"Pomozite nam da pronađemo vlasnika", poručuju iz ovog pozorišta.

- U našem pozorištu, kao i na svim mestima gde ljudi dolaze i odakle odlaze, može da se izgubi nešto ili neko, a može i da se pronađe. U pozorištu nikada nećete izgubiti vreme, ali ćete izgubiti pojam o vremenu - počinje njihova poruka i apel.

Kako dalje navode, oni uvek sačuvaju sve što publika kod njih izgubi, pa tako izgubljeno postane pronađeno, jer "u pozorištu niko nije izgubljen, može biti samo još uvek nepronađen". ⁣⁣⁣

- Opet, kad se desi da se u pozorištu izgubi ljubav, svim silama se trudimo da toj ljubavi nađemo nova srca da za nju kucaju. Posebno kad je ljubav kao ova - ona za sva vremena, za sve jezike, ona koja se seli kroz prostore i osećanja. ⁣⁣⁣Tražimo vlasnike ove ljubavi, tražimo autora ovih reči, tražimo dvoje kojima su sad dlanovi prazni jer je trag o njima izgubljen. Ili pronađen, kako se uzme. ⁣⁣⁣Javite nam se, čekamo vas. U Pozorištu - poručuju na kraju.

Neki su nakon saopštenja posumnjali da je reč o kampanji ili marketinškom triku, a neki i dalje tvrde da je posredi prelepa ljubavna priča. Šta god da je, nadamo se da će rasplet uslediti uskoro.

Video: Njihova ljubav je večna a uspomene nezaboravne: Baka i deka influenseri putuju svetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA