≫ 

Angelina izgubila muža i rešila da ustupi prelep plac sa dve kuće kod Beograda, besplatno: Ovo su uslovi

Već kada smo je pozvali, zainteresovanih je bilo na pretek

  • 27

Uspomene na voljenu osobu koje više nema istovremeno su i bolne i lepe. Angelini Guculj Ćosić (47) zato sigurno nije bilo lako da "preseče" i da imanje o kojem je njen suprug do skoro brinuo, ustupi nekom drugom. Nekom ko će nastaviti tu brigu, a zauzvrat tu živeti besplatno.

Angelina je supruga izgubila pre tri meseca, a na prelepom placu u selu Draževac, ostali su i psi o kojima neko mora da povede računa.

Potreban mi je ljubitelj životinja koji bi voleo da živi na selu - počinje Angelina svoj post, stavljajući do znanja koji je prvi i možda najvažniji uslov za besplatan boravak na njenom prelepom imanju. Ljubav prema životinjama.

A zatim nastavlja:

- Pre nepuna tri meseca mi je preminuo suprug. On je veći deo godine provodio na našem placu u selu Draževac, i brinuo o našim psima koji žive tamo. Ja nisam vozač, zaposlena sam, imam u stanu dosta mačaka i pasa, i zbog toga nisam u mogućnosti da često odlazim u selo. O njima sada brine moja prva komšinica, ali to nije trajno rešenje, jer su psi sami u dvorištu i žele ljudsko društvo - piše ona.

Onaj ko bi se uselio trebalo bi samo da brine o mojim psima, održava dvorište i plaća režije. Ako ima svoje pse, i oni su dobrodošli, napominje ova žena.

Već kada smo je pozvali, zainteresovanih je bilo na pretek.

- Javilo se dosta ljudi. Draževac je blizu Obrenovca i ima dobru povezanost sa Beogradom. Odatle se na posao može ići i lokalnim autobusom i kolima - objašnjava Angelina.

Njoj ni sa emotivne strane još uvek nije lako da posećuje ovaj plac. Uspomene su sveže, kao i bol za nedavno izgubljeni partnerom.

- Za sada prednost dajem ženi koja se prva javila, ima psa i mačku, i trenutno živi kao podstanar plaćajući kiriju, pa bi joj ovo bila sjajna prilika. U dvorištu su dve manje kuće sa kupatilom. Mislim da nije za neku veću porodicu. Ali ko god dođe, sigurno je da će uživati - napominje nam na kraju Angelina.

Video: Jedini srpski Amiš: Vlasnik je 25 hektara zemljišta, a štale su mu pune životinja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    14. mart 2022 | 20:07

    Oprezno, iz iskustva obično unakaze sve u kućl.

  • Mixx

    14. mart 2022 | 18:08

    Bravo ❤️🪗

  • ČARAPAN

    14. mart 2022 | 19:17

    Svaka tebi Čast gospođo Ali neverujem daćeš naći NEKOG daje to negde u Šumadiji ok štoje Bliže Beogradu toje gore Narod Neradan svaka čas izuzecima Ali Takoje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA