≫ 

Vulin: Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac

Nova Policijska ispostava Zlatibor sagrađena je na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta nalaze se i dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije

  • 5
zlatibor, mup Foto: MUP

Zlatibor je mesto porodičnog turizma i ne sme biti mesto "gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac", bila je ključna poruka Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulin prilikom današnjeg obilaska novoizgrađene zgrade Policijske ispostave Zlatibor.

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da će nova Policijska ispostava doprineti većoj bezbednosti ove planine, te da je još jednom poslata jasna poruka da kriminalci nisu dobrodošli na Zlatibor.

- Zlatibor je mesto porodičnog turizma. Hoću da bude bezbedan i miran. Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac. Nova Policijska ispostava sa znatno većim brojem zaposlenih pomoći će da Zlatibor bude bezbedan i siguran. A da kriminalci, bez obzira dolazili iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine znaju da nisu dobrodošli - istakao je ministar Vulin.

Načelnik Policijske uprave u Užicu Saša Misailović i rukovodioci ove uprave referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o stanju bezbednosti na teritoriji koju pokriva Policijska uprava Užice.

Vulin je izjavio da će policijske ispostave, stanice i uprave biti renovirane, a tamo gde je potrebno biće izgrađene nove.

- Zanavljanje i modernizacija opreme podižu efikasnost srpske policije. Cenimo svako ulaganje države u policiju, zahvalni smo svojoj državi na podršci i pomoći. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danonoćnim radom, trudom i upornim zalaganjem daće pun doprinos u očuvanju bezbednosti naše zemlje, njenom napretku i prosperitetu - naglasio je.

Nova Policijska ispostava Zlatibor sagrađena je na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta nalaze se i dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije.

Video: Sneg zavejao zapadnu Srbiju, smetovi blokirali puteve: Sedimo i čekamo da prođe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA