≫ 

Snimak incidenta u Novom Pazaru: Roditelji osnovca nasrnuli na dve učenice u školskom dvorištu zbog jakne?

Jedan od učenika snimio je nekoliko video zapisa na kojima se vide uznemirujuće scene verbalnog i fizičkog napada na devojčicu

  • 8
Nasilje, vikanje Foto: Shutterstock

U petak je na društvenim mrežama objavljen video snimak na kojem se vidi kako stariji muškarac i žena najpre verbalno, a zatim i fizički nasrću na dve učenice šestog razreda Osnovne škole "Ćamil Sijarić" u Novom Pazaru.

Prema nezvaničnim informacijama, do incidenta je došlo nakon što je jedna učenica ove škole oštetila jaknu sinu muškarca i žene sa snimka, koji su potom došli da se sami obračunaju sa njom.

Kako navodi Sandžak danas, radi se o muškarcu A.K. iz Novog Pazara, koji je sa suprugom u dvorištu osnovne škole nasrnuo na devojčicu i njene drugarice koje su pokušale da je zaštite.

Jedan od učenika snimio je nekoliko video zapisa na kojima se vide uznemirujuće scene verbalnog i fizičkog napada na devojčicu.

Kako lokalni mediji saznaju u Policijskoj upravi Novi Pazar, slučaj je prijavljen policiji koja je preuzela mere.

A.K. je saslušan u prostorijama Policijske uprave, a o ovom nemilom događaju obavešteno je i nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

Video: Muškarac napao dete u Železniku: Snimak šamaranja maloletnika na ulici pred drugarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razocarana

    19. mart 2022 | 15:35

    Ocito je da devojcice koje su pocepale malom decaku jaknu nemaju roditeljski nadzor i vaspitanje umesto da se pokaju i izvine one se raspravljaju prave nasilnice njihove roditelje treba sankcionisati po 100.000 din kako zakon nalaze

  • box

    19. mart 2022 | 15:04

    Djubre matoro..da tako pogrdno vredja decu,sramota.Barabu na robiju.

  • Pp

    19. mart 2022 | 14:44

    Kakvi ološi od ljudi. Zna se od kojih su... njima ni deca nisu svetinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA