≫ 

Smestio oca u dom u Zemunu, on posle 22 dana preminuo: Sin: Nisu javili da ima koronu. Direktor: Imamo dokaze

 ≫ 

K. S. (86) boravio u Domu za stare svega 13 dana, primljen je sa negativnim PCR testom a preminuo je u petak, 18. marta u Vojnoj bolnici Karaburma od kovida

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gaga
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mikano

    24. mart 2022 | 00:42

    Nažalost, doživeo sam veoma sličan scenario u oktobru 2021 uPančevačkoj bolnici. Moj 73 godišnji otac, čovek SUPER vitalan za svoje godine, bez i jedne falinke, (čovek koji je održavao kuću, izmirivao račune, kuvao... itd...) odlazi na rutinsku operaciju "kile" ili "bruha" sa negativnim PCR testom i dvostruko vakcinisan protiv Covid-a. Operacija je prošla dobro odn. rutinski. Dan nakon operacije smo se čuli i potpuno normalno razgovarali, da bi dan kasnije dobili informaciju da je moj otac u toku noći, posekao vezove (I ako ne znam zašto je bio vezan) i napao osoblje i ostale pacijente što za njega prosto je nemoguće. Prebačen je na neurologiju bez saglasnosti neurologa (Kovin) , gde je 3 dana kasnije dobio temperaturu. Vraćen je u Pančevo gde je konstatovano da je Corona pozitivan! 3 nedelje kasnije je preminuo. Ako je poptuno funkcionalni čovek, otišao na rutinsku operaciju-koja je uspešno završena, čemu vezivanje, slanje na neurologiju bez saglasnosti neurologa i na kraju Cori a pozitivan??? Naravo, ni jednog trenutka nam nije bilo omogućeno da ga posetimo zbog Corona pravila. Hmmmm mmmm???

  • Sladjana

    23. mart 2022 | 13:31

    Da je deka bio duze u domu, pa i da se prica o nekom nesavesnom lecenju, ne vidim odgovornost u tako kratkom periodu osim da je deka vec bio u losem stanju, nazalost u tim stanjima se uglavnom i dovode u dom. Sta je sa ostalim korisnicima ?! Verujem da je ovo izolovan slucaj...

  • Nena

    23. mart 2022 | 11:22

    Resenje je - strogi zakonski propisi koji ce zaista da se primenjuju, stroga kontrola domova, strogi uslovi za licence. Ovo je igranje zivotima. Obaveza obavestavanja, pravo rodbine da dovede lekara od spolja. Stroga pravila za karantine, da se rasturi to sto su paravan za skrivanja epidemije, bolesti i nedostatka osoblja. Karantin ne znaci zatvaranje informacije i drugih vidova kontakta. Ne sme da bude drzava u drzavi i nedodirljivi kazamat. Dalje - dovoljno domova u državnom sektoru i dostupnost mesta. Dostupnost i dovoljno mesta palijativnog zbrinjavanja. Smrt nikog nece da zaobidje, starost mnoge nece da zaobidje, to je stvarnost zauvek. Društvo mora da to uzme u obzir i da se humanizuje kroz praktične ustanove. Ostavljanje privatnom sektoru i snalazenju uz ovako labave uslove i kontrolu je mnogo mnogo gadno. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA