• 1
 ≫ 

Budući piloti, javite se: Кomandant Helikopterske jedinice pozvao mlade da postanu deo njihovog tima

, Telegraf
 ≫ 

U toku je konkurs koji traje do 31. marta a za kadete je obezbeđen smeštaj, hrana i mesečna stipendija od 50.000 dinara

  • 1

Video: Komandant Helikopterske jedinice MUP-a pozvao mlade da postanu piloti

Komandant Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Nenad Nedić pozvao je danas sve zainteresovane mladiće i devojke da se do 31. marta ove godine prijave na konkurs za prijem kandidata iz građanstva u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane i po završenom školovanju postanu deo elitnog tima Helikopterske jedinice MUP-a.

-  Tokom četvorogodišnjeg školovanja na Vojnoj akademiji obezbeđeni su besplatna ishrana i smeštaj, oprema i sav neophodan nastavni materijal, a Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo vam je i stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi oko 50.000 dinara - kazao je komandant Nedić.

Istakao je da po završenom školovanju kadetima je obezbeđen siguran posao pilota u Helikopterskoj jedinici.

Nedić je precizirao da kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji, da imaju manje od 21 godine i da su završili četvorogodišnju školu tehničke struke ili gimnaziju sa najmanje ostvarenim vrlo dobrim uspehom.

Kako se prijaviti 

Zainteresovani kandidati o svim pojedinostima konkursa mogu se informisati na internet stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Vojne akademije www.va.mod.gov.rs. Prijava na konkurs podnosi se Ministarstvu unutrašnjih poslova, Sektoru za ljudske resurse, Bulevar Zorana Đinđića 104, 11070 Novi Beograd, direktno ili putem pošte sa naznakom „Za konkurs za prijem u Vojnu akademiju“.

Sve informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti svakog radnog dana, u periodu od 13 do 15 časova na telefon 011/274-0000, lokal 402-81.

Video: Iz hangara sa Surčina za 2 minuta u nebo sa Helikopterskom jedinicom MUP-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok