≫ 

Jeziv snimak iz Čačka: Motorom projurio kroz pešačku stazu u kojoj uvek ima dece i popeo se uz stepenice

Mladić sa kacigom na glavi preplašio je šetače

  • 19

Neverovatno bahat potez iznenadio je sve Čačane koji su šetali pored Zapadne Morave. Na pešačkoj stazi, jednoj od najposećenijih u gradu, mladić sa motorom oglušio se o sve moguće zabrane kretanja i uz brzu vožnju popeo se uz stepenište koje vodi na gradsku branu. Svi koji su se našili u blizini ostali su šokirani prizorom.

- Motor nije čak ni onaj skuter, nego veći motor koji se koristi u trkama. Mladić sa kacigom na glavi samo je odjednom prošao pešake i mimo njih krenuo uz stepenište, kasnije je nastavio preko brane i dalje bedemom. Ovo je zaista nečuveno, jer je na taj način ugrožena bezbednost pešaka, a ono što je najgore jeste da na toj stazi i u tom delu grada u svako doba ima mnogo male dece. Pitam se da li smo takav narod da nam i na Moravi treba policajac koji će da dežura i sankcinoše bahate mladiće - kaže za RINU ogorčena Čačanka.

Prošle godine u potpunosti je uređen čitav deo oko gradske plaže, pa je od blata, prašine i rugla nastala lokacija koja sada služi za ponos svim stanovnicima. Sada je to najlepši deo grada, gde sa prvim prolećnim danima sve vrvi od naroda. Uređen je i parking, postavljen dečji mobilijar i klupe, ali pojedinicima to kao da nije važno. Za par minuta svoje lične satisfakcije spremni su da pošalju sramotnu sliku iz svog grada.

- Uložili smo velike napore da ovo bude zaista najlepši deo Čačka i u tome smo uspeli. Rastužuju me slike ovakvih pojedinaca, ali na svu sreću njih je vrlo malo i većina građana ovde dolazi sa porodicom i prijateljima kako bi u prijatnom ambijentu proveli lepo vreme pored reke. Ovakva remećenja javnog reda i mira su nedopustiva - izjavio je gradonačelnik Milun Todorović.

Video: Bahati vozač i njegov suvozač napali ženu na Mostarskoj petlji: Uleteli joj u auto i maltretirali je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA