≫ 

Nikola je izleteo na put da spase dete koje je zamalo udario auto: Mama se zapričala telefonom

- Sam Bog me je poslao na to mesto da baš ja spasim malog klinca jer, ne daj Bože, moglo je svašta da se desi, ne smem ni da zamislim - kaže Nikola

  • 13

Trenutak nepažnje mogao je juče da dovede do teške nesreće u Radničkoj ulici u Aranđelovcu, a u velikoj opasnosti našao se jedan dečak. Srećom, na pravom mestu u pravo vreme našao se i dvadesetosmogodišnji Nikola Milošević, koji nije imao dilemu i rizikujući svoj život spasio je jednog dečaka sigurne smrti.

- Čekao sam majku da obavi kupovinu u prodavnici, stajao sam pored svog automobila, spazio sam mladu ženu koja se zapričala telefonom dok pored sebe vodi malog dečaka koji je po mojoj pretpostavci njen sin i imao je možda oko pet godina. Razgovarajući sa nekim uopšte nije primetila da joj se dete polagano izvuklo iz ruke i u brzini je potrčalo preko ulice. Sve se to odvijalo ispred mene dok sam stajao pored auta, iste sekunde sam viknuo i potrčao preko ulice, zgrabio sam dete svom snagom i pretrčao ulicu, nije prošlo par sekundi prošao je automobil. Sam Bog me je poslao na to mesto da baš ja spasim malog klinca jer, ne daj Bože, moglo je svašta da se desi, ne smem ni da zamislim - kaže za TopPress hrabri Nikola Milošević iz Aranđelovca.

Dete je spaseno i nakon svega par sekundi ponovo je svoje malene ručice smestilo u šake svoje majke, ali ovaj put dosta čvršće.

Inače, Nikola je završio Visoku školu strukovnih studija za Kriminalistiku i Bezbednost u Nišu kao najbolji u klasi sa ocenom 9, s toga ne čudi odakle hrabrost i odvažnost za ovakav potez.

I nema sumnje da će kao takav u budućnosti brinuti o svim građanima i čuvati ih od svake opasnosti.

Video: Majka pretrčava ulicu kod Hrama: Nosi dete u naručju, pešački joj pred nosem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. april 2022 | 09:39

    To su ove nove mame. Zlostavljaju ih muzevi. Padose s nogu po društvenim mrežama. Jos treba i decu da duvaju. Ma stvarno strasno....

  • Današnje

    14. april 2022 | 10:13

    Žene važniji taj telefon od sopstvenog deteta??! I kad me neko pita što se nisam oženio u 42 godini ??!Šta i koga ženiti sa kojom budalom da stvaram porodicu ??!

  • mira

    14. april 2022 | 10:00

    A majka na fejsu, da slučajno nešto ne propusti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA