≫ 

"Poklanjam kuću, stan i penziju": Hit(an) oglas u Negotinu, traži se lepa i mlada, ovo su ostali uslovi

Da li je šala ili zbilja?

  • 18

U Negotinu je osvanuo oglas u kome, čini se, jedan penzioner traži načina da ostvari mladalačke želje. Spreman je da daje, ali i da uzme.

Oglas započinje magičnim rečima: "Poklanjam kuću, stan i penziju." U nastavku navodi šta traži: slobodnu, mlađu osobu, do 50 godina. Dalje objašnjava zašto - za ljubav, se*s, kućnu pomoć, rađanje dece.

Poručuje da je spreman na dogovor, te da je raspoložen za saradnju samo sa ozbiljnim osobama.

Ima i uslove. Ta osoba treba da bude obrazovana, sa najmanje srednjom školom. Treba da ima do 60 kilograma. Naredna stavka je "neinficirana i mentalno zdrava".

Zatim, treba da bude iskrena, nepušač, antialkoholičar. Treba, dodaje, da voli krevet, kuhinju, muziku i šetnju. U potpisu - hitno!

Oglašivač je ostavio i broj telefona, ali je do dospeća oglasa u medije, ostao samo pozivni - 019.

Kako u celom oglasu nije posebno istakao da to mora biti baš ženska osoba, u opisu objave stoji komentar jednog Fejsbuk korisnika, muškarca - moram smršati.

- Mora li biti žensko?

- Kaže li šta za drogu ili... 

- Šteta, zeznu me mentalno zdravlje!

- Ima posla ko oće da rađa.

- Pih... imam 80 kg - ređali su se šaljivi komentari.

A da li je autor ovog oglasa ozbiljan prosac ili veliki šaljivdžija, ili - da li je jednako kvalitetan odabir za nekog od 30 do 50 godina, sa kilažom do 60 kg, mentalno zdravog, ko "voli krevet i kuhinju", pitanja su na koja samo nagađamo odgovore. Šta vi mislite? Da li su kuća, stan i penzija odgovarajuć zalog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    26. april 2022 | 12:09

    E pa deda,takva tebe sigurno nece.

  • Crkvenjak

    26. april 2022 | 12:38

    S obzirom da 12% populacije ima poremecaj licnosti, 10% depresije, 1% shizofreniju, ovaj oglas sastavio je neko ko se razumije u zdravlje. Svaka cetvrta zena i svaki cetvrti covjek ima psihicke probleme i ako se neko pita otkud tolike crne hronike eto mu odgovora. Dalje, ovo je covjek u godinama a trazi mladu sto znaci da je potentan odnosno zdrav, zdrav kardiovaskularni i metabolicki sistem. Cinjenica je da je nepusac i da ne pije alkohol a to su preduslovi zdrave potencije. Covjek je i pragmatican: odrice se ovozemaljskih stvari da bi iskusio ono sto je sustina zivota - imati mladu lijepu zenu koja nije udarena u glavu. Glavni problem ovog covjeka je sto je u Negotinu gdje su cijene nekretnina niske. Da nije tako, on bi mogao da to proda i zatim trazi neku ukrajinku preko agencije a sto to kosta oko $4000.

  • ARČIBALD

    26. april 2022 | 12:01

    Čovek zafrkant a vi se primate....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA