≫ 

Olujno nevreme tuklo Topolu, jak grad padao 10 minuta: "Sipalo je kao iz rukava, uništeno voće"

Velike probleme napravila je i obilna kiša, posebno u Krivoj bari gde šahte nisu mogle da prime veliku količinu vode

  • 4
Oluja nevreme grad Topola Foto; Rina

Olujno nevreme praćeno gradom veličine graška pogodilo je tokom večernjih sati opštinu Topola. Grad je najveću štetu pričinio na poljoprivrednim usevima u selima Lipovac, Mitrovčić, Bor, Božurnja, ali nije zaobišao ni centar opštine.

- Odjednom je počelo da sipa kao iz rukava. Grad nije bio toliko krupan koliko je jako i intenzivno padao skoro 10 minuta. Pričinjena je poprilična šteta na voću, ovde zasade ima skoro svaka kuća. Za mnoge kulture vegetacija je završena iako je tek kraj aprila - kaže za RINU meštanin iz sela Lipovac.

Osim grada, velike probleme napravila je i obilna kiša, posebno u Krivoj bari gde šahte nisu mogle da prime veliku količinu vode.

Ovo je prvo nevreme i grad u Topoli ove godine, a kolika je zapravo šteta i da li je protivgradna služba dejstvovala još uvek nije poznato.

Video: Nebo se otvorilo: Jako nevreme pogodilo Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rođak sa sela

    27. april 2022 | 23:17

    E ovo je za nauk našim stručnjacima iz vlade koji još u setvi računaju kolika će biti žetva. Evo kod ovih nesrećnika 'žetva' je završena već sada iako joj vreme nije.

  • mica

    27. april 2022 | 23:55

    Pa je trebalo da se instalira automatski protivgradni sistem koji bi pokrivao citavu Srbiju nije bilo para u budzetu a sad jadni narod uzalud radi i jedva sastavlja kraj sa krajem!

  • Gradjanin posrnule Srbije

    28. april 2022 | 06:54

    Čeka nas teska godina,a sledeca jos teža. Sve vise: Smradova Ne Strucnjaka (velika slova daju odgovor na sve). Najebali smo jednom rečju .koliko bi se sve spasilo protivgradnim raketama ali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA