≫ 

Saša pozvao Jelenu da gledaju televiziju a onda je počela pesma samo za nju: Zbog ovog snimka mnogi su plakali

Ovaj mladi par, koji se upoznao na poslu i koji već godinu dana uživa u ljubavi, staće na "ludi kamen"18. juna

  • 0

Za Sašu Radića, mladića iz Novog Bečeja, bila je prava umetnost da osmisli način kako da zaprosi svoju devojku Jelenu. Okolnosti su bile takve da su vreme morali da provode u kući, ali njegova želja da svojoj srodnoj duši iskaže ljubav i zatraži joj ruku na originalan način je prevazišla sve prepreke. Tome svedoči i video prosidbe koji je kasnije podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Razmišljao sam kako da je zaprosim i kako doći do originalnog načina. Postojale su tu razne varijante, ali u međuvremenu je Jelena povredila nogu i bili smo ograničeni sa kretanjem, pa nismo mogli da idemo gotovo nigde, osim na terapije, tako da smo najčešće vreme provodili u kući - objašnjava Saša za Telegraf.

Kako kaže, uvek je želeo da to bude poseban čin, koji će oboje zauvek pamtiti.

- Pitao sam se šta bih mogao kod kuće da priredim, a da bude zanimljivo i specifično. Listao sam TikTok i zapazio sam ovog momka koji peva. Palo mi je na pamet da bi bila dobra ideja da njega angažujem, da spontano sedimo i gledamo televiziju i onda da pustim taj video. Napisao sam mu poruku, bukvalno kilometarsku, i predložio sam mu plan kako bih voleo sve to da izgleda. Bez pogovora je pristao. Nedugo posle toga je snimio video, koji sam ja posle skinuo i čekao pravu priliku kad mogu da je zaprosim.

Iako u početku nije teklo sve po planu, na kraju je ipak uspeo u svojoj nameri.

- Prošlo je tu oko dve sedmice, jer uvek kad sam hteo da sprovedem svoju ideju nešto se dogodi. Veče pre nego što ću  je zaprositi, isto sam planirao da izvedem sve, sakrio sam telefon kako bih snimio celu situaciju. Međutim, ona je došla u sobu i sklonila činiju sa stola, koja joj je smetala, i stavila je ispred telefona, pa je sve propalo. Sutradan smo išli na terapiju, kad smo se vratili, osetio sam da je idealna prilika. I sve je ostalo istorija.

Jelena je rekala "Da!".

- Nije se nadala, mislila je da ćemo gledati film. Bila je oduševljena gestom, dopala joj se mnogo pesma koju sam odabrao, a naročito što je Svetozar pristao da je otpeva, jer ga već neko vreme prati na mrežama i sviđa joj se kako peva.

Ovaj mladi par, koji se upoznao na poslu i koji već godinu dana uživa u ljubavi, staće na "ludi kamen"18. juna.

- Iznenadio sam se reakcijama, jer sam taj snimak okačio kod mene na Instagramu. Više od 200 reakcija sam dobio u roku od sat vremena. Svi su se iznenadili. Kažu i da su plakali dok su gledali - dodao je na kraju Saša.

Video: Nestvarna prosidba u Vladičinom Hanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA