≫ 

Traži se muška Pepeljuga iz Mladenovca: Cela opština pokušava da nađe vlasnika izgubljene burme, a njega nema

Pošteni nalazači ne žele da objave fotografiju nađene burme, kako prsten ne bi završio u pogrešnim rukama

  • 1
Burma, košarkaški teren, Mladenovac Foto: Shutterstock

- Ako je neko izgubio mušku burmu u blizini OŠ "Momčilo Živojinović" u Mladenovcu, može da mi pošalje kontakt telefon. Prsten je pronađen i čeka vlasnika - ovako glasi jedan naoko običan oglas, ali on to nije. Ovaj oglas nosi sa sobom veliku emotivnu vrednost jer je venčani prsten simbol večne ljubavi.

Jelena iz Mladenovca zato danima pokušava da pronađe vlasnika kom je, kako stvari stoje, burma najverovatnije skliznula sa prsta.

- Moj suprug je pronašao burmu kod igrališta u blizini OŠ "Momčilo Živojinović". Možda je čovek skinuo prsten dok je igrao basket, pa izgubio. Moj muž to radi, nije to tako čudno. Plan nam je da ga čuvamo neko vreme, nekoliko meseci, mada se nadamo da će se vlasnik javiti uskoro. Ukoliko se ne pojavi, verovatno ćemo ga odneti u zlataru, pa da novac od burme damo u humanitarne svrhe - priča za Telegraf.rs Jelena.

Jelena je oglas objavila na Fejsbuk stranici "Za bolji Mladenovac", ali ne i fotografiju prstena da se, kako kaže, ne bi javio neko ko nije vlasnik. Ovako, onaj ko se javi mora da opiše prsten.

- Da smo objavili fotografiju, verovatno bismo bili u situaciji da svi moraju da probaju prsten, kao Pepeljuge, pa da po tome ocenimo ko je zaista vlasnik. Za sad nam se javila samo jedna žena, koja nam je poslala fotografiju burme koju traži, ali to nije isti prsten.

Među komentarima ispod Jelenine objave bilo je i onih šaljivih, pa je tako jedan član grupe "Za bolji Mladenovac" napisao: "Sigurno je izgubio". Drugi je dodao "one nam inače tako spadaju same od sebe kad se umore i padne mrak". "Možda je čovek namerno bacio".

Jelena nam, ipak, kaže da ne veruje da bi neko baš bacio burmu.

- Možda misle da se neko razveo ili se naljutio na suprugu, pa je bacio prsten, ali mi nerealno zvuči da bi baš bacio burmu. Zaista verujem da mu je spala i da čovek pokušava da je pronađe.

Ako je vama spala burma i pokušavate da je pronađete, možete se javiti Jeleni preko njenog Fejsbuk profila u linku OVDE.

Video: Mladiću se zaglavila burma na prstu, vatrogasci dobili hitan zadatak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA