≫ 

Ni pauk ih ne sprečava da se parkiraju na stazi: Ova novosadska ulica godinama muči muku s bahatim vozačima

Četiri nepropisno parkirana vozila u sredu su odneta ispred Futoške 65

  • 5
Pucnjava na Zvezdari, zvezdara, policija, uvidjaj, odnosenje automobila, pauk Foto: Marko Jovanović

Vozila bahato parkirana duž Futoške ulice u Novom Sadu godinama su predmet prijava saobraćajnoj policiji i "Parking servisu", piše 021.rs. Četiri nepropisno parkirana vozila u sredu su odneta ispred Futoške 65, a nakon što je ustanovljeno da prelaskom preko upravo rekonstruisane biciklističke staze uništavaju zelene površine.

Kako u "Parking servisu", vozila su juče uklonjena po nalogu saobraćajne policije, a ova akcija će se nastaviti budući da, kako napominju, konstantno uklanjaju vozila parkirana na trotoaru, zelenoj površini ili biciklističkoj stazi u ovoj ulici.

Vlasnici uporno nepropisno parkiraju svoja vozila uprkos činjenici da ih "pauk" redovno odnosi. Sada je loše vreme poslužilo ovim vozačima da, osim trotoara, "zahvate" i neuređenu zelenu površinu i blato koje je prekrilo biciklističku stazu.

- Naš apel svima je da ne parkiraju automobile na ovaj način jer će naše preduzeće, po nalogu nadležnih, nastaviti da ih uklanja - poruka je "Parking servisa".

Futoška ulica je, konkretno, bila lokacija pojačane kontrole i pre dve godine, kada je pisano o prekršajnim prijavama koje su usledile protiv vozača koji su gumama "ciljali" biciklističku stazu i zelene površine. Tada su postavljeni i novi zaštitni stubići na početku ove ulice.

Video: Prevrtanje automobila na Novom Beogradu: Ne zna se još uvek kako je do ovoga došlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    28. april 2022 | 18:16

    U BG, kada zoveš policiju za parkiran auto na biciklističkoj stazi, oni ti se smeju u lice. To je ovde normalno stanje, nažalost.

  • OniBG

    28. april 2022 | 16:59

    Samo čisti bahate,ako imaju i malo mozga opametiće se

  • Pingvin

    28. april 2022 | 18:04

    Muke muci i sa parkingom! Da ga ima dovoljno ne bi ovako parkirali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA