"Oni koji budu uhvaćeni da puše ili da im puše biće kažnjeni": Ovo je odgovor EPS-a na kontroverzni dopis

Nije poznato ko je okačio sporni dopis

  • 6
Kolubara EPS pušenje Foto-montaža: Tanjug/EPS/Danilo Mijatović, Shutterstock, Privatna arhiva

Na društvenim mrežama pojavio se navodni dopis "Elektroprivrede Srbije", Ogranka RB Kolubara, koji je postao tema na društvenim mrežama.

U navodnom dopisu okačenom na zid pisalo je da će Služba za bezbednost na radu "Tamnava Zapadno polje" vršiti redovnu kontrolu pušenja po kancelarijama "zbog nemilih događaja koji su se desili u zgradi Direkcije PK Bare.

"Oni koji budu uhvaćeni da za vreme radnog vremena puše ili da im puše u kancelariji biće najstrože kažnjeni, jer zdravlje nema cenu", navedeno je. Pretpostavka je da se aludiralo na dim koji smeta nepušačima, međutim, post je postao viralan zbog dvosmislenog značenja.

EPS, Ogranak RB Kolubara, dopis Foto: Privatna arhiva

U dokumentu se nalazi potpis lica zaduženog za kontrolu bezbednosti na radu, kao i rukovodioca odeljenja.

Povodom navedenog dokumenta kontaktirali smo "Elektroprivredu Srbije", a iz tog preduzeća objašnjavaju za naš portal da je u pitanju falsifikat:

- Dokument je falsifikat dopisa koji je sačinilo zasad nepoznato lice. Ovo nije zvaničan dokument JP EPS, Ogranka RB Kolubara. Nema pečat i nije zaveden u arhivama Ogranka RB Kolubara kao zvaničan službeni dokument. Nadležne službe rade na ispitivanju okolnosti i utvrđivanju okolnosti i utvrđivanju odgovornosti za falsifikovanje dopisa - kažu za Telegraf.rs iz EPS.

Video: Ako struja udari na novčanike, ovo su trikovi kako da to izbegnete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA