"Sa strepnjom smo prilazili prelazu i ugledali zastoj": Dugačka kolona vozila formirana na Kotromanu

Pojedini vozači čekali su i do 45 minuta kako bi nastavili svoj put

  • 1
Gužva na graničnom prelazu Kotroman Foto: RINA

Tokom popodnevnih sati na graničnom prelazu Kotroman sa Bosnom i Hercegovinom ponovo su formirane dugačke kolone vozila, a pojedini vozači čekali su i do 45 minuta kako bi nastavili svoj put.

- Vraćamo se iz Sarajeva, u subotu su bile paklene gužve i dugo se čekalo. Sada smo sa strepnjom prilazili graničnom prelazu i opet ugledali zastoj. Čekali smo oko pola sata u koloni, a zatim konačno prešli granicu i put nastavili dalje - rekao je za RINU Miloš Tanasković.

"Putevi Srbije" su ranije danas obavestili vozače da se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na skoro svim deonicama u Srbiji. Na naplatnim rampama na auto-putevima pojačan je broj inkasanata.

Na Horgošu 120 minuta za teretnjake

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VIDEX

    3. maj 2022 | 13:20

    Granicni prelaz Kotroman na granici sa Republikom Srpskom se jos renovira, radnici na Kotromanu i Vardistu policija i carinici su vrlo ljubazni i profesionalni, kad se predje granica covek moze da uziva u prelepim predelima Dobrun, Vardiste,Bijela Brda, Visegrad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA