≫ 

"Suzu nisam pustio kad je gorelo, ali humani ljudi su me rasplakali": Sudbina Nikolića potresla Ivanjicu

Glava kuće, Dragi Nikolić, kaže da pored svih nedaća koje su ga do sada zadesile, ova je svakako najteža

  • 1
Dragi Nikolić, Ivanjica Foto: Infoliga

Sudbina porodice Nikolić iz Ivanjice kojoj je u velikom požaru izgorelo sve što su decenijama sticali, potresla je čitavu varoš. Na zgarištu firme Eurometal ostale su godine predanog rada i ne samo to, već i želje i stvaralački snovi koji su ove vredne ljude vodili kroz život, piše Infoliga.rs.

Glava kuće, Dragi Nikolić, kaže da pored svih nedaća koje su ga do sada zadesile, ova je svakako najteža. Na zgarištu porodične firme on se, sa suzama u očima, prisetio trnovitog životnog puta koji je sa uspehom prelazio sve do kobnog 28. aprila.

U sredu 4. maja u hotelu Prezident biće organizovan donatorski koktel za podršku porodici Nikolić. Od ove firme zavisila su mnogobrojna pravna i fizička lica pa donacijom, u sredu veče, možete pomoći da se Eurometal izdigne iz pepela.

Donacije možete uplatiti i putem računa:

Firma Eurometal: 155-0071700082894 -17 Halkbank Akcionarsko društvo Beograd

Dragan Nikolić: 155-3400181615442-40

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Todor

    3. maj 2022 | 16:10

    Ovo je jedan častan, vredan,iskren i pošten čovjek. Pravi čovjek. Pravi Srbin i čestit domaćin. Tuga je velika šta mu se desilo i treba mu se pomoći. Ovaj covjek je to zaslužio. Ali za utjehu je da u ovoj nesreći niko nije stradao od njegove familije. Žalosno šta im se desilo ali to je jedna složna i vredna familija i uz malo pomoći nadam se da će da se pokrenu ponovo i da im se vrati osmjeh na lice. Oni su taj osmjeh zaslužili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA