Svici u mraku obeležili krsnu slavu Sv. Nikolaja Velimirovića

Lomljenjem slavskog kolača i osvećenjem prostorija centra za dnevni i višednevni boravak dece i osoba sa razvojnim poremećajem iz autističnog spektra, humanitarno udruženje Svici u mraku proslavilo je svoju krsnu slavu, Svetog Vladiku Nikolaja Velimirovića Žičkog i Ohridskog

  • 0
Svici u mraku Foto: Svici u mraku

U programu su učestvovali Srpski pravoslavni pojci i glumci Marija Miladinović i Petar Mitić, Milica Petronijević i Mikica Petronijević.

Najzaslužniji pojedinci i organizacije nagrađeni su BLAGODARNICOM Svetog Vladike Nikolaja Velimirovića za iskazanu humanost i plemenitost kroz dela dobročinstva i milosrđa. Ovim programom ozvaničen je početak rada Letnjeg inkluzivnog kampa za decu i odrasle osobe sa razvojnim poremećajem iz autističnog spektra.

Svi zainteresovani roditelji koji žele, mogu se prijaviti sa svojom decom za dnevni ili višednevni boravak.

Svi programi i sadržaji biće realizovani uz nadzor stručnog tima. Posle samo godinu dana od osnivanja uspeli smo da dođemo u fazu realizacije brojnih sadržaja, radionica i umetničkih programa. Želja nam je da porodicama koje imaju decu i odrasle osobe sa invaliditetom iz opštine Aranđelovac i okruženja ali i iz čitave Srbije damo podršku i nadu u bolje sutra za njih i njihovu decu.

Vrata našeg imanja su otvorena za sve ljude dobre volje koji žele da dođu i borave sa svojom decom, pomognu, volontiraju ili doniraju. Želimo da osnažimo takve porodice, posebno samohrane majke. Svi programi i sadržaji kao i boravak su besplatni.

Zato i pozivamo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da nam pomognu i doniraju sredstva za naš dalji rad.

To mogu učiniti na naš broj žiro računa: 330-0000004020996-21

Mogu nas kontaktirati na broj telefona 063/7534143 ili na imejl: ug.sviciumraku@gmail.com

Nećemo odustati od ideje da ovaj svet bude bolje mesto za život najugroženijih kategorija, pogotovo dece ali i odraslih osoba koje su nevidljivi za naše društvo i socijalni sistem. Priključite se i vi. Postanite Svitac OSVETLITE MRAK.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA