≫ 

Dve devojčice povređene u Kruševcu: Autom naleteo na njih dok su prelazile pešački prelaz

Devojčice su vozilom hitne pomoći prebačene u opštu bolnicu Kruševac

  • 4
Kruševac, pešački prelaz, saobraćajka Printskrin: Youtube/RTV Kruševac

Dve devojčice stare 14 godina povređene su danas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na delu puta u ulici Car Lazar u Kruševcu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao RTK, devojčice je na obeleženom pešačkom prelazu udario vozač automobila opel astra kruševačkih tablica krećući se u pravcu prema gradu.

Devojčice su vozilom hitne pomoći prebačene u opštu bolnicu Kruševac i za sada nam nije poznat stepen povreda, ali nisu životno ugrožene.

U jednom trenutku nakon saobraćajne nezgode došlo je do spontanog okupljanja građana koji žive u ovom delu grada, u znak protesta zbog prebrze vožnje na ovoj deonici.

Uviđaj je obavila saobraćajna policija Kruševac, a saobraćaj je bio usporen.

Video: Mercedes se zakucao u trafiku u Novom Sadu: Starija žena teže povređena, devojka od 16 godina lakše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćapi

    5. maj 2022 | 22:51

    U Pećkoj ulici od semafora kod OŠ Vuk Karadžić pa sve do ulaza u Pakašnicu trotoari sa obe strane prepuni vozila. Nikad policija nije reagovala.

  • panic

    5. maj 2022 | 21:50

    pa koliko treba ovakvih slučajeva da se desi da se nesto menja u evropskim državama već posle trećeg slucaja zakon se dopunjuje ovo svakodnevno udarena deca ili pešaci odrasli na pešačkom

  • Tihi

    5. maj 2022 | 22:18

    Hajde da pricamo o nepropisno parkiranim vozilima uz same pesacke prelaze. U mom gradu je sada u trendu da se parkiras uz sam pesacki prelaz kako ne bi platio parking.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA