≫ 

Saša se nije šišao 12 godina, kosa mu je dugačka više od 180cm, skoro 3 sata je sređuje: Ima specijalan šampon

Puštanje kose je počelo spontano, a nije mogao ni da zamisli da će tako brzo narasti i da će toliko biti specifičan

  • 4

Saša Nikolić (25) iz Velike Plane momak je sa možda najdužom kosom u regionu. Nije se šišao 12 godina, a kada to bude uradio, kosu će donirati deci oboleloj od karcinoma, piše RTRS.

- I što se tiče ženskog i muškog roda mislim da je najduža. Nikada nisam sreo tako nekoga da ima ovako dugu kosu - kaže Saša.

Puštanje kose je počelo spontano. Nije mogao ni da zamisli da će tako brzo narasti i da će toliko biti specifičan, posebno jer je bajker.

- Nisam voleo dugu kosu. Odem kod frizera... i ja odustanem od šišanja - priča Saša.

Razlika između dužine kose i njegove visine je svega 22 centimetra, što znači da je visok 182. Kako je atrakcija svima, dobio je i specijalni šampon za pranje.

- Drugar je počeo da mi pravi šampone, jer je hemičar, došli smo do neke recepture za to i evo i dan danas pravi šampon za mene - kaže Saša.

Ipak, mnogo je posla oko održavanja kose. To najbolje znaju Sašina majka i baka, a često mu pomažu sestra i tetka. Celi proces traje više od dva i po sata.

- Sa uživanjem pomažemo da se očešlja i pletemo kiku, volimo što ima tako dugu kosu i što je neobičan - kaže Sašina majka.

- Moja visina - Saletova kosa - dodaje baka.

Kada je na motoru, a često ga viđaju i u Republici Srpskoj na raznim bajkerskim skupovima, Saša je i više od atrakcije. Prilaze mu sa namerom da se fotografišu.

Nije razmišljao da se prijavi za Ginisovu knjigu rekorda, ali je siguran da se još šišati neće, a kada bi do toga i došlo kosu bi donirao u humanitarne svrhe za decu oboljelu od karcinoma, jer nije hemijski tretirana.

Video: Frizer revolucionar! Da li je ovo početak kraja makaza u salonima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA