≫ 

Poznato stanje motociklista posle udesa u Badovincima: Suvozač (23) na motoru ima teške povrede

Vozač automobila je nepovređen

  • 2
Nesreća Foto: Telegraf.rs

U saobraćajnoj nesreći u Badovincima, kod Bogatića, teško su povređena dva mladića na motociklu, kada se motocikl sudario sa putničkom automobilom.

Teške telesne povrede zadobio je D.M. (23) iz Glogovca, koji je bio suvozač na motociklu, dok je A.R. (23) iz Laćarka koji je upravljao motociklom prošao sa lakšim povredama.

Podsećamo, nesreća se dogodila kada ja vozač automobila skretao u levu stranu i na njega iz suprotnog pravca naleteo motocikl sa dvojicom mladića.

D.M. je prilikom direktnog sudara od siline udarca spao sa motora na kolovoz i tom prilikom teško povređen. U besvesnom stanju on je prebačen u Dom zdravlja u Bogatiću gde mu je ukazana prva pomoć i potom je transprotvan u šabačku bolnicu, kao i vozač motocikla koji ima lakše povrede.

Vozač automobila S.I. iz Klenja je nepovređen. Uviđaj su obavili pripadnici policijske stanice u Bogatiću i dežurni osnovni javni tužilac iz Šapca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    8. maj 2022 | 22:15

    Motoristi koji voze, ukecu izmedju dva vozila, daju gas kao da su na moto trkama, a neznaju sta rade po putu, zato toliko i ginu, misle ako je seo na mitor da je uhvatio Boga za tregere, bezobrazni su, samo sto te ne odnesu na putu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA