≫ 

"I žene u vojsku, svi ili niko": Da li su Srbi za ili protiv obaveznog vojnog roka? Ovo su vaši odgovori

 ≫ 

Većina ljudi u anketi izjasnila se da je protiv služenja vojnog roka, dok je u komentarima situacija nešto drugačija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Goran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aki

    10. maj 2022 | 14:21

    Ne treba ici niko ni zene ni muskarci zamisli zena ima dete godinu dana starosti mora ici u vojsku pa ko je lud to dozvoliti samo neke zenturace babe i penzioneri niko normalan ne bih ni pomiskio na vojsku on ce da daje 70 milijardi evra za vojni rok a za decu preko sms poruka skupljamo pare za lecenje uzasss takodje finansira tranvestite promenu pola 100.000 evra a deca umiru nek poveca pare profesionalcona i nek da bolje uslove za dobrovoljce pa ce biti pune kasarine a ne mizerne plate takodje rezvni sastav za koj djavo zovu ako je mir i stabilnost kod nas zovu ljude u godinama sa porodicama biznisima

  • Dušan

    10. maj 2022 | 14:09

    Ne kažem da nema onih koji žele da budu vojnici, pa i onih koji žele u rat, makar poginuli, ali to je veoma mali procenat. Obična budalaština je izjava da na služenje vojnog roka treba da idu samo oni koji to ŽELE! Zar stvarno mislite da se od postanka čovečanstva u rat išlo dobrovoljno? Zar mislite da sam i ja ŽELEO na odsluženje vojnog roka od godinu dana? Ne. Nikako. Ali sam odslužio, jer je to bila MOJA OBAVEZA PREMA OTADŽBINI, ma kakva ona bila! Oni koji misle suprotno, ne zaslužuju ni sada da žive u zemlji Srbiji, ma kakva ona bila! Zar isti ti, koji misle da beže, mada ne znam gde, misle da će negde uživati u blagodetima i bogatstvu, dok će ih njihovi vršnjaci iz tih istih država braniti i čuvati DOBROVOLJNO, stavljajući glavu u torbu, dok oni sede i banče u noćnim klubovima? Grdno se varaju!!! P.S. nije važno na čijoj sam strani u Ukrajinsko-Ruskom sukobu ili ratu, ali sam primetio da iz Ukrajine, i Ukrajinci i Rusi u izbeglištvo odlaze žene i deca, tvtdeći da su muškarci ostali na frontu! Kod nas nije bilo tako. Prilikom pristizanja izbeglica iz Hrvatske i Bosne, dolazile su cele porodice, sve sa muškarcima, koji su se pravdali da dolaze da smeste svoje (kao da nije imao ko), i ovde ostajali i pijančili po kafanama, dok su nas na SILU mobilisali, i slali u Hrvatsku i Bosnu da branimo njihova "ognjišta", odakle su se mnogi vratili u kovčezima, a mnogi su ostali bogalji do kraja žovota!!!

  • Goran

    10. maj 2022 | 13:59

    Moji nece ici.Ja sam sluzio 97/98 na Kosovu,i ne bi nikom pozeleleo da dozivi.Godine 99 opet ja.Kad sam se razbolio i kad nisam ni zasta,nigde ni vojske a i drzave koje brine.Sve lekove i sve sto je potrebno placam,a ako nemam onda umri.Moji nece ici;bolje i u zatvor ako bude potrebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA