≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 10. maj 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 10
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 10. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

Video dana: Rekao da navija za Partizan u grotlu Delija i... ostao živ: Bivši potpukovnik JNA nervirao navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GOVOR

    9. maj 2022 | 21:19

    Na Paradi pobede govorio je predsednik Rusije. Nasi casopisi pisu kako je demostrirao silu. Sramota.Samo pre godinu dana su mu se mnogi uvlacili u d..e. Covek je rekao istinu. Cinjenica je da za vreme drugog svetskog rata svi saveznici nisu bili iskreni. Primili su u svoje zemlje naciste, skrivali ih a njihove potomke potsrekavali na dela njihovih predaka. Otac nacista, sin nacista. Poslali ih u Ukrajinu da uniste Rusiju i Ruse u Ukrajini. Posao nije dobro obavljen 1945. Zna se da se Amerika u taj rat prikljucila tek '44 cekanuci da vidi kakav ce ihod biti. PUTIN JE REKAO ISTINU,a mene je sramota pred nasim precima koji su zivote dali za slobodu, ponasanjem nasih televizija i jos nekih, danasnnim ponasanjem. Ja sam rodjena 10 godina posle toga rata ali znam za Sremski front gde je izginula nasa omladina. Sremci secate li se?

  • Nikolas

    9. maj 2022 | 22:02

    OBISTINILE SE RECI FIDEL KASTRA- RUSIJA CE OPET RATOVATI PROTIV NACISTA ALI ONI CE SE ZVATI DEMOKRATE !!! 3 SVETSKI RAT JE VEC DAVNO POCEO !!!

  • Ljubiša

    9. maj 2022 | 22:18

    Znači nema više depiliranja, nego u vojsku. Da vidimo sve te junake iz fotelje i tastature.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA