Krivudao po kolovozu, ispravio krivinu, pa izlomio voćnjak: Autom se zakucao u zid kuće kod Dragačeva

Čitav događaj zabeležio je vozač koji se kretao iza vozača koji se slupao

  • 2

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu preko Jelice u blizini dragačevskog sela Grab kada je vozač putničkog automobila, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku, a zatim sleteo sa puta i udario u zid porodične kuće.

Čitav događaj zabeležio je vozač koji se kretao iza njega.

- Vozač je stalno krivudao i vozio nesavesno, pokušali smo zvučnom signalizacijom da mu skrenemo pažnju, ali uzalud. Na jednoj blagoj krivini umesto da drži pravac, samo je prešao preko kolovoza, polomio čitav voćnjak i zalepio se uz zid kuće. Bilo je strašno gledati te scene ispred sebe - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

U ovom saobraćajnom udesu, na svu sreću, nije bilo nastradalih, a pričinjena je veća materijalna šteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. maj 2022 | 06:27

    Kazniti vozaca zbog upotrebe mobilnog telefona tokom voznje, snima tudju nesrecu.... Mogao je da ga upozori zvučnom signalizacijom, i tim spreči atak na vocnjak... Mozda je pozlilo coveku

  • boki

    12. maj 2022 | 06:36

    Kakve su nam kazne nije cudo sto luduju nasilni i bahati vozaci.Ko u sistemu institucija stiti bahate vozace vozi pijan ide na treznhenje i ponovo vozi fok neduzan covek neizgubi zivot.Dali nekima u lancu drzavnih slyzbi mnigi produ nekaznheno i nista neznaci izgubljen zivot od bahatog vozaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA