≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 16. maj 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 10
Prelistavanje Naslovne strane Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 16. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA:Pobednik Evrovizije o tome da li su pobedili zbog aktuelne situacije u Ukrajini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NESPOSOBNI

    15. maj 2022 | 21:25

    Osim Orbana, ne znam da li se vladar neke druge zemlje moze nazvati liderom u EU. Sta taj narod misli. Zasto ne skida sa vlasti one koji Evropu pretvaraju u koloniju Amerike i Engleske. Sta bi sa Unijom u koju su svi zeleli?

  • PRITISCI

    15. maj 2022 | 22:41

    Citam na N1 komentar Zaharove, ako je istinit, na racun Srbije i naseg predsednika. Gospodjo Zaharov ni slucajno, ako ste ovo rekli, ni slucajno vise nikada ne ponovite. Dosta nam je pritisaka sa zapada jer smo uz Vas, a ako mislite da se i vi sluzite sa tim, Srbi ce okrenuti drugi list, po cemu se onda razlikujete od zapada.Ja sam Srpkinja, gradjanka, ali se borim za vas na moj nacin, necu ni da pricam kako se i koliko bori moj predsednik. Ako ste rekli to sto je objavio N1 najmanje sto mozete uciniti je da se izvinite mome predsedniku. Nije vazno koliko je jedna zemlja velika, vazno je koliko je srce njenog naroda. Srbi imaju velikooo srce.

  • Joj ludilo 😜

    15. maj 2022 | 21:25

    Sinoć su Ukrajinci od sreće što su pobedili na Evroviziji celu noć pucali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA