≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 21. maj 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 10
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 21. maj 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

Video dana: Patrijarh se obratio ocu Mateja Periša: Dragi brate, Gospod ima neki svoj plan Matej se sada raduje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlata Gačić

    20. maj 2022 | 21:16

    Matej -hvala ti što si ujedinio dva naroda... Tužna sam što više nisi sa nama! Beograd će pamtiti veliko srce tvoga oca! Bio bi ponosan na oca kada bi znao kako je izneo tvoj odlazak... U stvari -ti ćeš uvek biti u našim srcima, plavooki dečače! Bgd 💔💔

  • Златокоса

    20. maj 2022 | 22:27

    А сада мало о статистици и истини. СФРЈ је имала 24 милиона становника. Дошли су Немци и неки други корпоративни фашисти. Читав простор сада има мање од 15 милиона становника. Грађански рат, санкције, миграције читавих породица. Сада је друштво подељено на корумпиране пребогате политичке и тајкунске елите, младе у мањини који нажалост врло често и мало радости и провода плате и животом и огромну геријатрију који су проглашени будалама јер су веровали у своју земљу, у част, у равноправност, у институције. Од Срба се тражи да признају да су генетско ђубре, да се Јасеновац није десио, да су се сами етнички очистили са својих миленијумских огњишта. Наравно, то се неће десити. Нацисти и шовинисти али и домаћи аутошовинисти неће кројити капу Србији и српском народу. Нити ће озвртати међународно право нити ревидирати историју. Сарацен из Берлина треба да зна да Србија држи и славину за воду за Косово и Метохију. И да су му Руси већ једном заболи заставу у Берлину. Тако да сви добро размисле шта изјављују и како се понашају. И представници бројчано малих народа у нестајању због дебилног и полтронског понашања, али и ови бројчано велики у економској рецесији и депресији. Јер они морају да нахране више уста. Честитке РФ што је уништила нацистички одред Азов.

  • Ruzica

    20. maj 2022 | 21:49

    Moje duboko saucesce roditeljima i rodbini decaka plavih ociju Mateja. Ti si andjeo, pocivaj u raju❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA