≫ 

Pronađena tinejdžerka (15) iz Inđije: Javila nam se njena mama i sve objasnila

Policija je za njom jutros raspisala potragu

  • 27
Lidija nestala amber alert policija, Inđija Foto: Facebook/Seka Seka, Marko Jovanović

Tinejdžerka (15) koja je nestala juče oko 20.30 časova je pronađena, rekla je njena majka Ana za Telegraf.rs.

- Javila se sama preko poruka, rekla je da dolazi kući uskoro - rekla nam je majka kratko i dodala da se nalazi ispred MUP-a.

Podsetimo, devojčica (15) iz Inđije nestala je sinoć oko 20.30 časova i za njom je raspisana policijska potraga. Njena majka Ana za Telegraf.rs je rekla da je preko Instragrama dobila dve strašne poruke.

- Imamo osnovanu sumnju da je bila nekim dečkom, javio se da je sa njom. Ja ga ne poznajem, javio se preko nekog Instagram profila koji nema fotografije, kao da je lažan. Strašno... Ona je bila nedostupna na mobilni telefon od momenta kada nas je on kontaktirao. Samo je napisao: "Ona je sa mnom, dobro je, javiće se" - rekla je njena majka plačući i dodala: "Ja u trenutku kada je izašla nisam bila kod kuće, znam da je na sebi imala bele pantalone. Rekla je da ide do centra Inđije da se prošeta i od tada je nema".

Policija je za njom jutros raspisala potragu.

BONUS VIDEO:

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naopako

    22. maj 2022 | 16:32

    Kazna roditelju za ovakvo ponasanje. To bre sve razmazeno i nevaspitano. Nemoj ti cero, mama ce to.. Gledaj cero da se "dobro" udas.. Nocu lutaj, danju spavaj, pa kad se probudis i setis javi se mami, a mama vec digla uzbunu.. To je moderno vaspitanje i ponasanje?

  • Невена

    22. maj 2022 | 16:33

    Е сада мајко за наук у будуће пар васпитних преко леђа... а тек толило да јој више никада ништа слично не би ни на памет пало !!! ... и то по цијену " злостављања дјеце" ... - па хапсте !!!

  • Mora

    22. maj 2022 | 16:24

    I trebalo bi da postoje neke konsekvence za ova zezanja nekih devojcica koji je ovo put da su otisle pa krene potraga a one se hvala bogu vrate njma je to zezanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA