≫ 

Navala na pasoše: Termini se zakazuju i nedeljom, evo gde možete elektronski i lično da podnesete zahtev

Pored zakazivanja elektronskim putem, nedeljom je u navedenim objektima moguće i podnošenje zahteva ličnim dolaskom

  • 3
Srpski pasoš more Grčka Foto: Mateja Beljan

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, omogućilo je zakazivanje termina za izdavanje pasoša i ličnih karata elektronskim putem i za nedelju, u radnim jedinicama u Beogradu u Ulici Omladinskih brigada 1 (SIV 3) od 8-15 časova, i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja od 7-15 časova.

Pored zakazivanja elektronskim putem, nedeljom je u navedenim objektima moguće i podnošenje zahteva ličnim dolaskom.

MUP podseća da građani, tokom cele godine, i nedeljom mogu da podnesu zahteve za izdavanje ličnih dokumenata u Upravi za upravne poslove, Policijske uprave za grad Beograd, Ljermontova broj 12a, od 7:30 – 15:30 časova.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i do sada, čini sve kako bi građani dobili lična dokumenta u skladu sa zakonskim rokom, uprkos velikom broju zahteva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    27. maj 2022 | 17:06

    Sest meseci pre isteka datuma mozes da produzis pasos,po navici velika vecina ceka zadnji trenutak pred sam odmor i stvaranje ogromnih guzvi

  • Tara

    27. maj 2022 | 17:08

    Nije mi jasno sto svake godine isto pisete nikada se nasi ljudi nece opametiti uvek sve rade u zadnji cas odes u martu i izvafis za deset minuta bili gde probajte u Barajevu ili Mladenovcu mozda tamo nema guzve

  • Ana

    27. maj 2022 | 19:58

    Ja bila danas na NBG i zavrsila za 5 min.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA