Vatrogasci na terenu, crn i gust dim širi se čačanskim naseljem Ljubić: Požar izbio u blizini porodičnih kuća

Na lice mesta, po prijavi građana, odmah su upućene vatrogasne ekipe kako bi što pre lokalizovale vatru

  • 0
Požar, Ljubić Foto: Rina

 U čačanskom naselju Ljubić izbio je požar na prostoru koji je nekad pripadao građevinskoj firmi "Ratko Mitrović".

Na lice mesta, po prijavi građana, odmah su upućene vatrogasne ekipe kako bi što pre lokalizovale vatru. U neposrednoj blizini prostora gde je izbio požar nalaze se porodične kuće.

- Kada smo videli crn dim kako se nadvija nad naseljem, znali smo da je ovde ponovo došlo do požara jer ovo nije prvi put. Na tom mestu se odlažu ostaci građevinskog materijala i zbog toga tu često kad nema nikog od vlasnika, upadaju sakupljači sekundarnih sirovina, pa zato pretpostavljamo da je u pitanju ljudski faktor. Slična situacija desila se i prošle godine kada su se zapalile cevi. Tačan uzrok ovog sad požara svakako će biti utvrđen istragom - rekao je za RINU meštanin koji živi u blizini mesta na kom je izbio požar.

Vatrogasci su brzom reakcijom uspeli da lokalizuju vatru i spreče njeno dalje širenje. U ovom požaru nije bilo povređenih lica, a pričinjena je materijalna šteta.

Meštani dodaju da nakon prethodnih požara trenutni vlasnik ovog prostora na sve načine pokušava da ga zaštiti kako u njega ne bi upadali sakupljači sekundarnih sirovina, ali kako navode, i pored toga često ih viđaju, najčešće kad nema nikoga.

Video: Požar na deponiji u Sirigu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA