"Bomba mi je pala kod nogu, policajci se šokirali": Priča mladića koji je upecao punu kesu oružja u Kragujevcu

Počeo je da peca magnetom pre šest meseci, to radi iz radoznalosti i zabave. Kaže da je ovo njegov najdraži i najvredniji ulov

  • 3

Mladić M. V. je pecajući magnetom na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu "ulovio" kesu punu oružja. Kako opisuje neobični doživljaj za Telegraf, on je tog dana otišao na reku oko 13 sati i zabacio štap sa magnetom. Tada je naišao na neverovatan "ulov".

- Izvukao sam kesu u kojoj nisam znao šta se nalazi, ali kako sam je privlačio ka sebi, iz nje je ispala bomba i pala mi pored nogu, baš sam se uplašio. Pored bombe u kesi se još nalazio pištolj, šaržer i oko sto metaka - objašnjava mladić za Telegraf.rs.

On ističe da je odmah pozvao policiju, nakon čega im je ispričao ceo događaj.

- Policija se šokirala. Rekli su da se odmah udaljim od bombe, a nakon pola sata su stigli sa deminerima. Sačekao sam ih sa prolaznikom koji je bio pored mene sve vreme do njihovog dolaska - kaže mladić.

Naime, on je počeo da peca magnetom pre šest meseci, kako kaže, to radi iz radoznalosti i zabave.

- Svašta sam nalazio. Ni sam ne znam količinu gvožđa koju sam pronašao na ovaj način, čak sam uspeo da izvučem i sidro - govori M.V.

Magnetom upecao pištolj, bombu i sto metaka Foto: M.V.

On objašnjava da je do sada pronalazio mnoštvo metaka, motora koji su mogli da se upotrebe, ogromne količine gvožđa, ali da mu je ovo najdraži i najvredniji ulov.

- Obradovao sam se što sam ovo sve našao, video sam na internetu da ljudi svašta nalaze i imao sam želju da i ja nađem nešto vredno, što se i dogodilo - zaključuje mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    3. jun 2022 | 21:39

    Sta je tu vredno.Covek mogo glavu da izgubi.

  • Ivan

    4. jun 2022 | 06:25

    Da si izvukao sidro, trebao bi ti magnet vredan makar 600-700evra. ja imam solidan od 3500 din, zanimacija lepa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA