Gromovi i munje sinoć gađali tačno u metu: Mnoge kuće u Ivanjici ostale u mraku, ljudi nisu imali miran san

U popodnevnim satima se očekuje dolazak struje

  • 0
Ivanjica, nevreme Foto: RINA

Nevreme koje je sinoć pogodilo teritoriju Ivanjice, mnoga domaćinstva ostavilo je u mraku. Gromovi nad ovom opštinom u nekoliko navrata pogodili su dalekovode čime je uzorkovalo nestanak električne enegrije u nekoliko sela.

- Preko 3.500 domaćinstava ostalo je bez struje u svojim kućama i to dosta otežava funcionisanje, mnogi privatni subjekti obustavili su sopstvenu proizvodnju dok se situacija nestabilizuje, to je strasa duga deset kilometara duž reke Moravice. U selima Crnjevo, Međurečje, Bedina Varoš, Bratljeva, Erčega, Kovilja čekaju da i njihovim domaćinstvima vrati el. energija - kazao je za RINU, Momičilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.

Nadležni poručuju da se normalizavcija snadbevanja električnom energijom očekuje u popodnevnim časovima, ali i strajuju da će najavljene nove vremenske nepogode u ovom kraju dodatno utežati život u ivanjičkim mesnim zajednicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA