≫ 

Ispovest Novosađanke koju je muškarac udario dok je držala dete u naručju: Davio me, obmotao majicu oko mene

- Ja sam sve vreme držala dete, on je mene tukao, davio i šamarao - kaže napadnuta žena

  • 9
Novi Sad, tuča, nasilje nad ženom Foto: Printskrin TikTok D. T.

Stravični snimak prebijanja žene u Novom Sadu pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežana, a nasilnik je ubrzo uhapšen. Nesrećna žena i dalje je vidno potresena zbog svega što se desilo, a kako navodi, ono što je objavljeno je mali deo onoga što je preživela.

- Želela sam da vam se obratim, da vam kažem da sam juče dobila batina od G. A. , koji me je davao, ne znam da li vidit, izgledaju kao šljive, ali su povrede. I ruku mi je (povredio), koju treba da idem da snimim. Ima snimak na Instagramu kako me je tukao, neko sa zgrade je snimao i poslao. Ne znam šta da kažem, bilo je strašno, jedva govorim, boli me grlo jako - ističe povređena žena na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Newnow.rs".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Newnow.rs (@newnow.rs)

- Davio me, pokidao je majicu sa sebe i obmotao je oko mene, ja sam sve vreme držala dete, on je mene tukao, davio i šamarao. To je samo jedan mali delić - navela je ona.

Podsetimo, na Instagram nalogu "192_rs" osvanuo je tokom vikenda uznemirujući video zapis nasilja u Novom Sadu, na kojem se vidi kako muškarac krvnički udara ženu, koja drži dete u ruci.

Kako se navodi, ceo događaj se odvio u dvorištu zgrade u Ćirpanovoj ulici. Vidi se kako muž zverski tuče ženu, dok ona drži dete u ruci i viče.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    8. jun 2022 | 11:56

    E sada da ga osude na jedno 10godina zatvora,uz tezak fizicki rad,plus da ga par puta dave...ne bi ni njemu palo na pamet ni nekome drugom da davi zenu

  • MaraNS

    8. jun 2022 | 12:30

    Monstrum.

  • Zorica

    8. jun 2022 | 14:26

    Sve ove psihopate treba poslati u rudnik. Tamo im dati da kopaju dok ne padnu sa pokazu kako su jaki a ne da se dikazuju na zenama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA