≫ 

Detalji drame kod Šapca: Mladić (18) plivao sa drugovima u Savi, pokušali da ga spasu kad je počeo da se davi

Na lice mesta stigli su i čalnovi porodice nestalog mladića

  • 16
Šabac reka Sava gradska plaža utopljenik davljenje Foto: Dragan Grujić

Mladić za kojim se trenutno traga u Savi kod Šapca, nakon što su građani prijavili njegov nestanak, je osamnaestogodišnji A. P. 

Kako Telegraf.rs saznaje, A. P. je nestao oko 16.20 sati, pošto je otišao da se kupa u reci sa još dvojicom svojih drugova.

Oni su, kako saznajemo, pokušali da spasu drugara kada je počeo da se davi.

U tom trenutku, na obali je bilo oko 20 osoba. Neki su odmah skočili da pomognu, ali im je mladić skliznuo iz ruku i nestao u vodi.

Voda je, kako saznajemo, jako mutna, što otežava potragu za mladićem. Očekuje se dolazak ronilaca iz Semske Mitrovice, a rečna policija i žandarmerija pretražuju obale reke.

Na lice mesta stigli su i članovi porodice nestalog mladića.

Video: Stvari o kojima treba voditi računa ako vodite decu na plovidbu: Alkohol, brod i dete ne idu zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    14. jun 2022 | 19:43

    Ne volim reke posebno Dunav i Sava su vrlo vrlo opasni. Ko nije dobar plivač bolje da ne ulazi u vodu. Iskreno se nadam da će mladića pronaći živog i zdravog.

  • Marina

    14. jun 2022 | 19:50

    Strasno

  • Blok

    14. jun 2022 | 19:35

    Katastrofa. Roditelji moraju da rode pare da upisu dete na plivanje...da se odreknu cigara, alkohola, ruckova I drugih uzivanja..ni to ne garantuje da ce se dete spasiti jednog dana kada bude imao opasnu situaciju. Ali sigurno je da ce sanasa daleko biti veca u odnosu na onog ko nijkad nije trenirao. Ajde onaj ko nije stvarno imao od cega da plati, I u samom mestu gde su ziveli nije bilo uslova. Pa je I njemu I ivima Koji su placalu bar savest cista...Ali taj Koji nije imao uslova, morao je od malih mogu da mu objasnjava koliko je vazan zivot deteta...I da Ako dete postrada, ogroman broj detetu bliskih ljudi ce zbog biti u zalosti do kraja zivota. Pa tako su ti roditelji morali da savetuju deci da ne ulaze u duboku vodu ni kad odrastu...Ja znam da plivan...Ali nemam neku potrebu da ulazim u dubinu...moze da se pluva duz obale na 1,80m...sta fali?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA