≫ 

Muškarca na benzinskoj pumpi udario zalutali točak, dobio teške povrede: Bizarna nesreća kod Kikinde

Branislav je na pumpu došao biciklom kako bi u kanister nasuo gorivo

  • 0
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Nikola Tomić

Na benzinskoj pumpi u centru Bašaida kod Kikinde juče po podne, nešto pre 16 sati, dogodila se bizarna nesreća u kojoj je na čudan način teže povređen meštanin koji je došao da kupi gorivo.

Branislava A. (44) je na pumpi je iznenada udario točak koji se otkačio sa pomoćne prikolice koju je vukao kamion koji se kretao glavnom seoskom ulicom. Čovek je zadobio teže telesne povrede i najpre je pregledan u Opštoj bolnici u Kikindi, a onda je u sredu uveče prebačen na lečenje u Novi Sad.

- Pacijent je zadobio težak prelom kuka i manje krvarenje u glavi i prebačen je na lečenje u Klinički centar u Novi Sad. Zbog preloma kuka neophodna je hitna operacija, a hematom u glavi mora da se prati - rečeno je Novostima u Opštoj bolnici u Kikindi.

Meštani Bašaida šokirani su ovakvim slučajem, koji je do sada nezabeležen. Branislav je na pumpu došao biciklom kako bi u kanister nasuo gorivo. Tek što mu je radnica natočila gorivo i okrenula se da vrati pištolj za točenje na mesto, sa glavnog puta je bukvalno doleteo točak i udario čoveka.

Benzinska pumpa nalazi se na glavnoj ulici u Bašaidu, koja je vrlo prometna, jer je to ujedno i magistralni put koji iz Kikinde vodi ka Zrenjaninu i dalje ka Beogradu. Ovim putem kreću se i putnička i teretna vozila, traktori, kombajni i druge poljoprivredne mašine, kao i biciklisti.

Video: Dvoje povređenih, nastao i kolaps: Sa kamiona pao tovar i izazvao jak udes na putu od Čačka ka Užicu

(Telegraf.es)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA