≫ 

Devojčica (13) koju je udarila struja na vagonu u Rumi u kritičnom stanju: Hitno transportovana u KC Vojvodine

Devojčica je nakon detaljne dijagnostike u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici zbog visokog stepena opekotina transportovana u Novi Sad

  • 8
Klinički centar Vojvodine, devojka Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Shutterstock

Devojčica A. S. (13), koju je juče udarila struja kada se popela na vagon u Rumi, prebačena je iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici u Univerzitetski klinički centar Vojvodine, saznaje Telegraf.rs.

Kako je juče saopštila Infrastruktura Železnice Srbije, do nesreće je došlo na sedmom koloseku stanice. Na mesto nesreće u najkraćem roku izašle su hitna pomoć i policija.

Prema do sada prikupljenim informacijama, dve devojčice starosti oko 13 godina prelazile su prugu na nedozvoljenom mestu, preko koloseka na stanici Ruma. Jedna od njih je krenula da se penje na vagon, i tada je došlo do strujnog udara.

Ona je u teškom stanju prevezena u bolnicu u Sremsku Mitrovicu.

Tu joj je, kako je za Telegraf.rs rečeno u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, odmah urađena dijagnostika. 

- Konstatovan joj je visok stepen opekotina i ona je odmah prebačena u Univerzitetski klinički centar Vojvodine uz pratnju anesteziologa, u Urgentnu dečju hirurgiju - rečeno nam je u OB Sremska Mitrovica, u koju je devojčica dovezena u ponedeljak oko 19 časova.

Video: Ženu udarila struja od 22.000 volti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    21. jun 2022 | 09:47

    Ovo je strasno.Stvarno ne mogu da razumem tu decu.Zar i posle toliko pisanja i pricanja,koliko je to opasno,opet iznova iste greske ponavljaju.Aman deco,uzmite se u pamet jednom.Nema posle "necu vise",ovde se samo jednom greska pravi,popravni nema posle.U svakom slucaju devojcici od srca zelim da se spasi. 🙏🙏🙏

  • Страшно

    21. jun 2022 | 09:32

    Па имају ли та деца мозга??!Шта и ко данас учи децу није ни чудо што се такве ствари и дешавају??!Детету желим брз опоравак и да мало просвета и родитељи обрате мало више пажње на децу!!!!

  • Viki

    21. jun 2022 | 09:29

    Dokle vise ce deca stradati penjuci se na vagone? Da li Iko ima da pouci decu da je to opasno? Istina, ja sam saznala za to tek u mojim poznim godinama jer me niko nije opomenuo. Srecom nikad nisam pomislila da to radim. Problem je u nasem narodu sto nece da baksuziraju jer ako kazu detetu mozda ono za inat bas to uradi. Druga stvar,kupanje sa ukljucenim bojlerom. Koliko vec izginulih. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA