• 2
 ≫ 

Osnovci napravili veb sajt kako bi pomogli drugaru obolelom od leukemije: "Nedostaje nam naš drug Mihailo"

, Telegraf
 ≫ 

Tako mladi, a dovoljno mudri i svesni situacije u kojoj se nalazi njihov drug, odlučili su da mu pomognu i pokažu šta znači drugarstvo.

  • 2

Učenici  šestog razreda osnovne škole "Sveti Sava" u Vrčinu napravili su veb sajt kako bi pomogli u lečenju druga Mihaila koji boluje od leukemije.

Tako mladi, a dovoljno mudri i svesni situacije u kojoj se nalazi njihov drug, odlučili su da mu pomognu i pokažu šta znači drugarstvo.

Mihailo Knežević je trinaestogodišnji dečak koji boluje od leukemije i kome je hitno potrebno lečenje u Padovi u Italiji.

 

On je učenik šestog razreda i zbog zdravstvenog stanja morao je da izostane duži period iz školske klupe, a kako njegovi drugari navode, jako im nedostaje.

- Mi smo učenici 6. razreda Osnovne škole ,,Sveti Sava " iz Vrčina. U odeljenju imamo 26 učenika sa razrednim starešinom Danijelom Apostolović. Ako malo bolje pogledate sliku videćete da je na slici 25 učenika. To je zato što nam nedostaje naš drug Mihailo Knežević. Mihailo je oboleo od teškog oblika leukemije i potrebno mu je hitno lečenje u Padovi. Zbog bolesti je morao da propusti veći deo školske godine i jako nam nedostaje. Rešili smo da se ovim putem obratimo svim ljudima koji mogu da nam pomognu da skupimo novac za lečenje našeg prijatelja kako bi ozdravio i vratio se nazad u školsku klupu. Možete nam pomoći uplatom na tekući račun roditelja 200-80989261-70 ,Knežević Ivana. Beogradska 104 - objavili su na na svom sajtu Mihailovi drugari.

Ovo je sajt koji je napravljen za Mihaila i na kom se nalazi tekući račun putem kojeg se može pomoći.

Takođe, molba ove dece velikog srca je da se link do sajta podeli kako bi došao do što više ljudi koji su u mogućnosti da pomognu.

Video: Drugari iz škole snimili humanitarni video za bolesnog drugara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok