Kikindski lekar pronađen sa teškim povredama glave u centru grada: Bio na proslavi mature, završio u bolnici

Pacijent je zadobio prelom kostiju lica, povrede obraza i očne jabučice, rekli su iz bolnice

  • 3
doktor, lekar Foto: Pixabay

Specijalizant ginekologije kikindske bolnice, dr Stevan K. (34) iz ovog grada, pronađen je u subotu uveče u širem centu grada, sa teškim povredama glave, nakon što se vraćao sa proslave godišnjice mature, prenosi Gradski online.

On je u nedelju iz Opšte bolnice prebačen u novosadski Klinički centar.

Sa teškim telesnim povredama glave on je najpre zbrinut u kikindskoj bolnici, odakle je tokom prepodnevnih časova transportovan na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Kako je rečeno u bolnici, njegovim kolegama nije poznato pod kojim okolnostima je došlo do povređivanja:

- Pacijent je zadobio prelom kostiju lica, povrede obraza i očne jabučice. U nedelju, tokom prepodnevnih časova, poslali smo ga iz naše bolnice na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV. On je specijalizant ginekologije - rečeno je u kikindskoj bolnici.

Kako je došlo do povređivanja i kakvog je zdravstvenog stanja pokušali smo da saznamo od dr Stevana K. Međutim, njegov mobilni telefon bio je nedostupan. U kikindskoj policiji intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti i kažu da je o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KI

    27. jun 2022 | 18:14

    Popio neku više pa se tumbao,piju lekari i slave.

  • Гаргамел

    27. jun 2022 | 18:50

    Нека полиција ради свој посао ... можда је отац или брат неке девојчице коју је гинеколог хтео прегледати ван ординације, обрадио доктора ! ?

  • Tr

    27. jun 2022 | 18:37

    Ako je Kikinda pokrivena kamerama kao npr Beograd onda ce lako naci one koji su ovom coveku naneli teske telesne povredem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA