• 0

FDN slavi rođendan! Upišite ili nastavite studiranje već od 900 evra!

Studirajte u najsavremenijim uslovima u najmodernije opremljenom prostoru na Novom Beogradu

  • 0
Fakultet društvenih nauka

Foto: Saša Džambić

Studijski programi na Fakultetu društvenih nauka (FDN) predstavljaju integralnu celinu određenih društvenih, ekonomskih, informaciono komunikacionih i komunikoloških naučnih disciplina u kojoj sinergija pojedinačnih disciplina rezultira u dodatoj vrednosti, novim i inoviranim znanjima i kompetencijama. Obrazovni programi objedinjuju najnovija interdisciplinarna saznanja u područjima ekonomije i digitalnih medija i komunikacija neophodnih za profesionalnu karijeru budućih diplomiranih ekonomista i komunikologa.

Studijski program Ekonomija podrazumeva da studenti ovladaju različitim disciplinama iz oblasti ekonomije, marketinga, finansija, digitalne ekonomije, ljudskih resursa i organizacije, odnosno steknu znanja i kompetencije u skladu sa savremenim metodama i standardima u uslovima globalizacije i digitalizacije privrede, tržišta i kapitala.

Studijski program Digitalnih medija i komunikacija je kvalitetan odgovor na eru digitalizacije u ovom segmentu ljudskih aktivnosti. Program pruža studentima mogućnost da steknu znanje i kompetencije za uspešno oblikovanje informacija, ideja, mišljenja i različitih sadržaja koji su namenjeni velikom broju korisnika.

Fakultet društvenih nauka

Foto: Dušan Oluić

Tokom studiranja na Fakultetu društvenih nauka imaćete priliku da se obrazujete po najatraktivnijim i najpopularnijim studijskim programima. Savremena online platforma sa celokupnim materijalom za učenje vam je stalno dostupna, a praksu ćete obavljati u najboljim medijskim i privrednim organizacijama.

Fakultet društvenih nauka je odličan izbor ako ste zaposleni, budući da je studiranje tokom rada potpuno usklađeno sa vašim poslovnim obavezama.

Informacije o studijskim programima na koje možete ostvariti rođendanski popust tokom juna pronađite OVDE.

Prijavite se na vreme jer je broj slobodnih mesta po rođendanskim uslovima ograničen na 10 po studijskom programu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA