Monah Arsenije prekinuo besedu da opomene decu: "Ti koji sad ovo rade, biće nezgodni kad porastu. Čuvajte se"

Iguman manastira Ribnica kod Mionice poručuje da deca izmiču kontroli

  • 22
monah Arsenije Jovanović foto: printscreen/youtube/Nikola Janković

Iguman manastira Ribnica, u narodu prepoznat i samo kao monah Arsenije, izrekao je opomenu na račun dece i njihovih roditelja, držeći besedu.

- Je l' možemo malo da sredimo ovu decu, ako je moguće ikako? - obratio se tokom besede otvorivši prethodno sklopnjene oči.

U kratkom snimku postavljenom na društvenim mrežama, čuje se kako (reč) nebo preseca vriska prisutne dece.

@dm.arsenije Nevaspitana deca. #deca #kontrola #roditelji #vaspitanje #hriscanstvo #zatebe ♬ original sound - Dnevne Mudrosti Arsenije

- Vidite, da vam kažem jednu stvar, to je ono što sam pričao juče, znači - deca nam izmiču kontroli. Nekada je ovo bilo nezamislivo da deca ovakvu buku i galamu prave, ovakav nered i ovakvu neposlušnost, znate. Slomili su nas i puštamo deci da rade šta hoće. Ta deca što sad ovo rade biće mnogo nezgodna kad porastu.

Nećeš moći da im pisneš ništa. Čuvajte se toga. Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem... To je već neka... nešto nije u redu - pokazao je protrljavši prstima u potrazi za pravom reči: - Čuvajte se toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novosađanka

    28. jun 2022 | 17:05

    Monah je skroz u pravu. Deca nam izmiču kontroli.

  • Boža zemunac

    28. jun 2022 | 18:07

    MONAH ARSENIJE JE U PRAVU.

  • Ja

    28. jun 2022 | 17:09

    Eh.. A tek na liturgijama.. Dolaze sa decom kao na vasar da se deca poigraju, prvi stanu da se priceste (jer deca su to...) i onda nastavlja ludovanje po Crkvi. Uzas. Nevaspitanje. Dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA