Maturante iz Pančeva usrećila modna kuća, obukla ih za posebno veče: "Bili srećni jer su dobili nešto novo"

Osim beskrajne sreće, deca su zbog ovog gesta pokazala i beskrajnu zahvalnost

  • 0

Maturantima ŠOSO "Mara Mandić" iz Pančeva, doneo je osmeh na lice predivan gest jedne modne kuće iz ovog mesta. Oni koji nisu u povoljnoj materijalnoj situaciji, ipak su za ovo posebno veče poneli na sebi lepe i svečane odevne kombinacije koje im je modna kuća donirala.

Ipak, ovo nije prvi put da modna kuća "Passage" iz Pančeva donira svoje kreacije maturantima ove obrazovne ustanove.

- Nastvnica škole Dragana Vujović nas je kontaktirala sa željom da ulepša učenicima maturu i pitala nas da li smo zainteresovani za saradnju. Mi smo pre nekoliko godina već imali takvu akciju. To nam je sada postala kao tradicija, da učenicima koji su socijalno najugroženiji, omogućimo da dođu kod nas i da ih obučemo za ovo njima važno veče - kaže za Telegraf.rs marketing menadžerka "Passage Group" Ivana Mitrović.

Osim beskrajne sreće, deca su zbog ovog gesta pokazala i beskrajnu zahvalnost.

- Pored toga, kod njih sam videla toliku jednostavnost. Oni su stvarno sa lakoćom i brzo našli ono što im se dopada. Neverovatno su bili srećni zbog prilike da dobiju nešto novo - objašnjava Mitrović i dodaje:

- Reakcije sa svih strana su pozitivne, ali želim da napomenem da smo to uradili zbog želje da pomognemo nekom, bez pretenzije da to dođe do građana. Naravno da nam je svaka reakcija draga, ali to nije ono ka čemu smo težili. Drago bi mi bilo ako je gest podstakao i druge sugrađane ili preduzetnike da pomognu na neki svoj način.

Modnoj kući se na svom sajtu zahvalila i škola "Mara Mandić", navodeći da je reč o prijateljstvu koje traje već nekoliko godina.

maturanti

Video: Šta kažu mali maturanti koji ispit je bio najteži a koji najlakši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA